Plantilla:Create Global pre-Infobox person/ús

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Descripció[modifica]

Permet generar el codi d'una pre-infotaula de la {{Global Infobox person}}.

La pre-infotaula és la peça que, a efectes dels editors, fa les "funcions d'infotaula" i s'ha d'anomenar com es vulgui que l'utilitzin els editors als articles. És a dir:

Generador de pre-infotaula Preinfotaula
Nom {{Create Global pre-Infobox person}} {{nom local de la infotaula}}
Conté accés a taules de paràmetres i labels WD Codi generat per {{Create Global pre-Infobox person}}
Genera el codi de la {{nom local de la infotaula}} una crida a {{Global Infobox person}}

Funcionament[modifica]

El codi es genera automàticament combinant els valors de les taules:

  • {{Global Infobox person/Tab param}}, que conté tots els valors per defecte i NO S'HA DE MODIFICAR el seu contingut, ja què forma part de l'estructura nucli que és una còpia exacta per a tothom.
  • {{Global Infobox person/Tab exception}}, que conté els valors que es volen personalitzar i que anul·laran el contingut de Tab Param a nivell de la plataforma, és a dir, per a tots els articles que la facin servir.
  • Quan fa la generació de les etiquetes que es mostraran (lbl_Pnnn) també accedeix a mòdul:Wikidata/labels i als labels mateixos d'items i propietat de WD. El valor que tinguin en el moment de l'execució d'aquesta plantilla, pot afectar el resultat.

Tots els valors de les variables que contenen aquestes taules i els continguts WD esmentat, s'agafen quan aquesta plantilla s'executa i passen a formar part del codi generat. (en revissió)

Quan la pre-infotaula s'executa en cadascun dels articles, NO ES TORNA A ACCEDIR A AQUESTS RECURSOS. Per tant, qualsevol canvi que es faci a la taula de paràmetres d'excepció o als valors de labels de WD no serà efectiu fins que no es torni a executar aquesta plantilla de creació.

Sintaxi[modifica]

Cada cop que calgui "renovar" la pre-infotaula per que reculli nous valors o canvis a les taules de paràmetres, cal fer:

  • Refrescar (purge) d'aquesta pàgina després que s'hagin fet els canvis a les taules.
  • Copiar el codi, que trobem generat darrere aquestes instruccions, que està entre els textos **** START **** i **** END **** (NO INCLOURE aquests textos que fan de separador)
  • Substituir tot el codi que tingui la {{nom local de la infotaula}}, és a dir tot allò generat per l'anterior generació, amb el nou codi copiat.
  • Guardar

El podem editar per mirar que ha generat, o veure quins paràmetres existeixen, etc. NO ES RECOMANA que li fem canvis, ja que afecten a tots els articles i, a més a més, la propera vegada que es generi es perdran els canvis manuals que haguem pogut fer.

Vegeu també[modifica]