Plantilla:Entcat/hab

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Plantilla auxiliar per a {{entcat}}. Proporciona el nombre d'habitats d'una entitat de població de Catalunya a partir del seu codi.

Exemple

{{entcat/hab|0800720}} dóna: 169

L'exemple és d'Arenys de Munt, codi municipal 08007, entitat de població Els Tres Turons, codi d'entitat 20.

Font de dades

Les dades són de l'Idescat: Territori > Codis territorials i d'entitats > Subdivisions municipals, sota llicència CC-BY-ES-3.0. Les denominacions de les entitats de població són establertes pel Ple de cada ajuntament, no existint cap normativa per al seu correcte establiment. L'Idescat fa una normalització de la toponímia en la seva base de dades.

Actualització
L'última actualització carregada és del nomenclàtor 01-01-2011. Una vegada seleccionat, s'ofereix l'opció "classificació a EXCEL". Per l'obtenció de les dades d'aquesta plantilla, s'utilitza la codificació de 5 xifres del municipi (la sisena és de control) més 2 xifres per l'entitat singular. Es filtren les dades per nucli=00 per obtenir només el total per entitat i no el desglossament per nuclis, que indiquen normalment la població disseminada.