Plantilla:Infotaula programa espacial

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula vol espacialInfotaula programa espacial
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

Aquesta plantilla ha sigut copiada de la wikipedia anglesa: Template:Infobox space program. Queda destinada a articles generals sobre programes espacials, diferenciant-se de les agències espacials governamentals o empreses privades. Aquesta plantilla recull activitats internes sobre projectes dintre d'aquestes organitzacions o empreses sempre que hagin tingut relació amb el món espacial.

Sintaxi[modifica]

Posau la plantilla sense paràmetres i useu els de wikidata, copieu a l'inici de l'article::

{{Infotaula programa espacial}}

En cas que no presenti tota la informació que voleu, si és possible, afegiu-la a WD. Per afegir dades en local (poc recomanat) comproveu la sintaxi al següent paràgraf.


Paràmetres[modifica]

Paràmetre Descripció WD
nom nom del programa (s'utilitzarà la funció PAGENAME si és omesa)
imatge una imatge, normalment la insígnia del programa, si s'escau Imatge de l'escut d'armes (P94) o Imatge del logotip (P154)
peu títol de la imatge, si cal Qualificador Llegenda (P2096) de Imatge (P18)
estat el país en el qual es va dur a terme el programa Estat (P17)
organitzacio el nom de l'organització que porta a terme el programa Gestor/operador (P137)
proposit objectiu del programa ("satèl·lit no tripulat", "òrbita terrestre tripulada", "aterratge lunar tripulat", etc.) Objectius (P3712)
estatus estat actual del programa ("actiu", "completat", "abandonat", etc.) Data d'inici (P580), Data de finalització (P582)
lloc_web Lloc web (P856) amb qualificador Llengua del terme, de l'obra o del nom (P407)
Historial del programa
cost el cost del programa Cost (P2130)
durada les dates d'inici i finalització per al programa Data d'inici (P580), Data de finalització (P582)
primer_vol la data i / o designació del primer vol del programa, ja sigui amb o sense tripulació
primer_vol_no_tripulat la data i / o designació del primer vol del programa no tripulat Esdeveniment significatiu (P793) = Primer vol (Q1362364)
qualificadors:
primer_vol_tripulat la data i / o designació del primer vol del programa amb tripulació Esdeveniment significatiu (P793) = Primer vol (Q1362364)
qualificadors:
darrer_vol la data i / o designació de l'últim vol en el programa Esdeveniment significatiu (P793) = Últim vol (Q104716501)
qualificadors:
Missions que formen part del programa Format per (P527)
reeixits el nombre de missions amb èxit del programa tant tripulats com no tripulats Esdeveniment significatiu (P793) = Èxit (Q7632586)
qualificadors:
fracassos el nombre de missions fracassades (les denominacions de les missions fallides poden ser incloses) Esdeveniment significatiu (P793) = Fracàs (Q1121708)
qualificadors:
fracassos_parcials el nombre de fracassos parcials (les denominacions de les missions fracassos parcials poden ser inclosos)
lloc_llançament les ubicacions des de les que es van posar en marxa els vols del programa Punt de sortida (P1427)
Informació dels vehicles
tipus_vehicle del tipus de vehicle en la qual les tripulacions va volar, en general, ja sigui "càpsula" o "avió espacial reutilitzable" (o d'altres)
vehicle_tripulat el nom de la nau espacial tripulada (p.ex. «Mòdul de comandament i servei Apollo» o «Orbitador del transbordador espacial») Utilitza (P2283) = nom de la nau
qualificadors:
capacitat el nombre màxim de tripulants que poden (o no) ocupar la nau espacial Capacitat màxima (P1083)
llançadora els noms dels vehicles de llançament utilitzats en el programa Utilitza (P2283) = noms dels vehicles de llançament
qualificadors:

Vegeu també[modifica]