Plantilla:Ntsh

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Ntsh (inicials en anglès de Number Table Sorting, Hidden, ordenació de números en una taula, amagat) és la versió oculta de la plantilla {{Nts}}}, per ordenar correctament taules segons les seves columnes numèriques. Fa el mateix que la plantilla Nts, excepte que no mostra res de manera visible. Es pot fer servir per posar prefixs a les entrades no numèriques; per exemple, es pot escriure {{ntsh|0}}Cap per tenir el número al final de la taula quan s'ordena numèricament fent servi Nts.

Perquè funcioni correctament, els números s'han d'entrar sense el separador dels milers. Per permetre la visualització dels separadors de milers, aquesta plantilla crea automàticacment el codi amagat <span style="display:none">&&&&&&&123456789.&&1230</span> abans del número mostrat. Força la rutina d'ordenació a fer servir l'ordenació alfabètica a la part amagada, que funciona correctament gràcies al símbol "&" que el precedeix (actualment fins 16 dígits abans, i 6 dígits després del separador de decimals.

Paràmetres[modifica]

Només un: un nombre real sense separador de milers.

Entrada[modifica]

{{Ntsh|123456789.00123}}

Resultat[modifica]

Resultat que es genera a la taula

 <span style="display:none">&&&&&&&123456789.&&1230</span>

No es mostra cap resultat a la taula.

...a no ser que es faci servir un visualitzador de text. Tingueu en compte l'accessibilitat dels usuaris amb limitacions en l'aplicació de CSS i Javascript.

Vegeu també[modifica]

  • {{Nts}}
  • {{val}} - mostra números i quantitats amb diverses opcions de format