Plantilla:Reflist-talk/ús

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquesta plantilla és una versió de

dissenyada per a seccions de pàgines de discussió i altres seccions que no són articles.

Referències

crea una llista de referències per a un debat en una pàgina de discussió dins d'una secció concreta. La llista té el títol per defecte: Referències. Per distingir-lo de la secció Referències d'un article, apareix dins d'una caixa.

Aquesta plantilla també pot ser útil en altres tipus de pàgines que no són de l'espai principal estructurades amb capçaleres de secció, per exemple, per a una secció de proves d'un usuari.

Ús[modifica]

Per crear un quadre de referències a nivell de secció en una secció que contingui referències a les etiquetes <ref></ref> , afegiu el següent wikitext al final d'un secció:

  • {{Reflist-talk}}

Quan tingueu una discussió amb editors nous o altres que potser no saben com treballar amb aquesta plantilla, afegiu el següent wikitext al final de la secció per crear un quadre de referència a nivell de secció més instruccions orientades a tasques en un comentari ocult:

  • {{Reflist-talk}}<!-- Plantilla:Reflist-talk crea un quadre de llista de referències a nivell d'una secció. Afegiu comentaris i referències per al debat d'aquesta secció a sobre d'aquesta plantilla. Quan comenci una nova discussió, la nova secció s'afegirà a sota d'aquesta plantilla. Afegiu un de nou {{Reflist-talk}} al final d'aquesta secció, si cal. -->

Aquest comentari ocult té les instruccions dissenyades per mantenir el wikitext en l'ordre correcte.

Vegeu també[modifica]