Plantilla:Usuari corporatiu

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Usuari
Aquest viquipedista edita en nom de .
L'usuari afirma conèixer les normes relatives al conflicte d'interessos i es compromet a editar seguint el principi de neutralitat.
Icona de documentació de mòdul Documentació de la plantilla [ mostra ] [ modifica el codi ] [ mostra l'historial ] [ refresca ]

Descripció[modifica]

El juny de 2014 la Fundació Wikimedia fa pública una modificació en les condicions d'ús de la Viquipèdia i tots els seus projectes germans. (Making a change to our Terms of Use: Requirements for disclosure). Aquesta modificació implica la obligatorietat per part dels usuaris als quals es paga per editar la Viquipèdia de fer pública la seva relació contractual en el resum d'edició de les pàgines que edita. Es recomana l'ús d'aquesta plantilla per aquest tipus d'usuaris, així com la necessitat de completar la seva informació de perfil explicant la naturalesa de la seva col·laboració.

Per a més informació consulteu: Terms of use/FAQ on paid contributions without disclosure

Aquesta plantilla categoritza automàticament a Categoria:Viquipedistes corporatius

Missatge estàndard per deixar a la pàgina de l'usuari afectat.

Hola! Per tal de complir amb els termes d'ús de la Viquipèdia procedeixo a modificar la teva pàgina de perfil per indicar una relació contractual que podria portar a un conflicte d'interessos. Per a més informació pots consultar {{tl|Usuari corporatiu}}. Si es tracta d'un error et demano disculpes, qualsevol dubte en parlem! Salutacions!--~~~~

Sintaxi[modifica]

  • {{usuari corporatiu|Empresa o institució}}

Paràmetres a l'Editor Visual[modifica]

El juny de 2014 la Fundació Wikimedia fa pública una modificació en les condicions d'ús de la Viquipèdia i tots els seus projectes germans. Aquesta modificació implica la obligatorietat per part dels usuaris als quals es paga per editar la Viquipèdia de fer pública la seva relació contractual en el resum d'edició de les pàgines que edita. Es recomana l'ús d'aquesta plantilla per aquest tipus d'usuaris, així com la necessitat de completar la seva informació de perfil explicant la naturalesa de la seva col·laboració.

Paràmetres de la plantilla[Edita les dades de la plantilla]

Aquesta plantilla prefereix el format de paràmetres en la mateixa línia.

ParàmetreDescripcióTipusEstat
Empresa o institució1

Nom de l'entitat en nom de la qual l'usuari edita.

Cadenaobligatori

Vegeu també[modifica]