Plantilla Discussió:Patrimoni de la Humanitat als Països Catalans

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta plantilla sembla que es va substituir per Plantilla:Patrimoni de la Humanitat a Catalunya i Plantilla:Patrimoni de la Humanitat al País Valencià. Per tant potser cal plantejar-ne la seva eliminació.--gpatgn (discussió) 16:23, 9 set 2007 (CEST)

no comprenc l'ús d'una plantilla privativa de només tres elements en el cas valencià, quan aquesta fa el mateix paper i va adreçada a tots els usuaris catalanòfons. Sembla una reacció regionalista sense sentit: el patrimoni és de tots, i no hi té rellevancia fronteres més que el marc d'interès dels usuaris, que coincideix amb els nostres països. Si alguns volen viure només sènia avall, allà ells. --espencat (discussió) 13:50, 31 maig 2008 (CEST)


Haviam, què fem?? Hi ha articles que tenen aquesta plantilla, n'hi ha d'altres que tenen Plantilla:Patrimoni de la Humanitat a Catalunya i la plantilla Plantilla:Patrimoni de la Humanitat al País Valencià no s'utilitza. Proposo utilitzar només la dels Països Catalans i eliminar les altres dues. Què us sembla?--Schizodelight (discussió - xat) 20:18, 7 juny 2008 (CEST)

obviament, estic d'acord, pels motius esposats a dalt.--espencat (discussió) 14:03, 9 juny 2008 (CEST)