Plantilla Discussió:Unitat Militar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si veus, la moltes plantilles clau en els articles militars tenen una mica més d'amplada (width: 350px) ({{Plantilla:Campanya}}, {{Plantilla:Batalla}}, {{Plantilla:Guerra}}. Si han de coincidir estarà bé que siguin iguals, no? Per altra banda, al posar Coronel del Regiment, es limita la plantilla a regiments, no a unitats militars com diu el títol. --Panotxa 07:25, 3 des 2007 (CET)[respon]


Plantilla Unitats Militars[modifica]

Bo; espero que per discutir es faci així. Encara hi ha molts temes amb els que no estic gaire familiaritzat de la viquipèdia.

1) la moltes plantilles clau en els articles militars tenen una mica més d'amplada (width: 350px)en una mica més d'amplada (width: 350px) ({{Plantilla:Campanya}}, {{Plantilla:Batalla}}, {{Plantilla:Guerra}}.Si han de coincidir estarà bé que siguin iguals, no?

Totalment d'acord, si no ho has corregit tú, ara ho modificaré-

2) er altra banda, al posar Coronel del Regiment, es limita la plantilla a regiments, no a unitats militars com diu el títol.

Totalment d'acord també; al fer la plantilla vaig dubtar de fer-ho així o no. Però com que tenia al cap adaptar-ho per a les reials guàrdies vaig optar per deixar-ho així. De fet, falten molts paràmetres més per definir comparada amb la plantilla base d'unitats militars. Però bé, és qüestió d'anar afegint paràmetres o modificar-los en funció de les necessitats que vagin sortint. Si vols modificar aquest tema en concret o afegir-hi més paràmetres tú mateix.

Aprofito també per felicitar-te per la immensa feina que has fet respecte la guerra de successió. És impressionant. I arran d'això, et voldria proposar si trobaries escaient obrir un viquiprojecte, o en el seu defecte un viquiportal, sobre la guerra de successió. Ja em diràs.

  • PD: hi ha alguna manera de rebre notificació per email dels canvis o missatges que es deixen a la viquipèdia?

--georg-hessen 20:30, 5 des 2007 (CET)[respon]

Posa't, si un cas, a usar la plantilla sobre altres unitats que ja tenim obertes, com almogàvers o miquelets a veure què passa, segur que trobes idees! I si funciona, hi ha moltes unitats catalanes a crear de la Guerra de Successió, la Companyia Catalana, Regiment de Muntanya n.1, per dir-ne algunes de casa. Ànims! --Panotxa (discussió) 22:19, 5 des 2007 (CET)[respon]

Almogàvers i Miquelets, i la plantilla Unitats Militars[modifica]

Buff, en el cas dels almogàvers i els miquelets, són més aviats cossos irregulars i no unitats en concret. En tot cas, agafo el símil de la infanteria de marina espanyola, que també és un cos com els almogàvers/miquelets, encara que aquest cos és regular mentre que els almogàvers/miquelets no ho fossin. A veure com s'hi pot encaixar....

--Georg-hessen (discussió) 22:37, 5 des 2007 (CET)[respon]