Portada/article gener 12

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Article del dia
El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona és una societat anònima esportiva catalana fundada a la ciutat de Barcelona el 13 d'octubre de 1900 per una colla de joves estudiants encapçalats per Àngel Rodríguez Ruiz, que té la seu social a la ciutat de Cornellà de Llobregat. Actualment, el primer equip de l'Espanyol juga a la primera divisió de la Lliga espanyola. Els seguidors de l'Espanyol s'anomenen popularment "periquitos". El club organitza anualment des de 1974 el Torneig Ciutat de Barcelona a la pretemporada d'estiu. - Vegeu informació sobre la imatge

Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona[modifica]

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona és una societat anònima esportiva catalana fundada a la ciutat de Barcelona el 13 d'octubre de 1900 per una colla de joves estudiants encapçalats per Àngel Rodríguez Ruiz, que té la seu social a la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Actualment, el primer equip de l'Espanyol juga a la primera divisió de la Lliga espanyola. Els seguidors de l'Espanyol s'anomenen popularment "periquitos". El club organitza anualment des de 1974 el Torneig Ciutat de Barcelona a la pretemporada d'estiu.