Vés al contingut

Portal Discussió:Ciència/Subportals

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tècnicament, considerem que el portals científics són subportals del de ciència. No veig doncs conceptualment encertat que es posi el portal a l'apartat de projectes germans dels científics. 18:24, 30 abr 2006 (UTC)

A què et refereixes amb això de "l'apartat de projectes germans dels científics"??--SMP (missatges) 18:44, 30 abr 2006 (UTC)
Em refereixo a Portal:Biotecnologia/Projectes i Portal:Matemàtiques/Projectes entre d'altres. Es posa com si fossin portals al mateix nivell que el Portal:Ciència, quan de fet es troben en un altre pla superior distribuidor. No m'agrada com queda (ja ho sé que sempre m'estic queixant, però no em canviareu). Llull · (vostè dirà) 19:46, 30 abr 2006 (UTC)
Home, considerant que es troba sota un títol que diu: "Altres wikis i portals relacionats amb la biotecnologia" on no s'especifica que es tracti de portals "germans" "al mateix nivell" i que a la wiki anglesa, que es model per a aquest tipus de portals, ho facin semblant (per exemple: en:Portal:Medicine) no em sembla malament... Jo ja l'he anat posant sempre com al portal que està més a la dreta, i trobo que no queda malament.--SMP (missatges) 20:04, 30 abr 2006 (UTC)