Vés al contingut

Discussió:Nacho Martín Blanco

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nacho Martín Blanco No es contrari al dret a decidir, es contrari a la sedició il-legal.

El «dret a decidir» es un invent per no dir les coses pel seu nom que es «sedició», i es contrari tant al dret nacional com al internacional.

La mateixa O.N.U. ha declarat que un referèndum de secessió no es aplicable a Catalunya (1). D’altre banda tampoc compliria amb les normes mínimes que exigeix la Comissió de Venècia(2).

Viquipèdia es va crear com a una enciclopèdia i esteu convertint-la en un òrgan d’adoctrinament.

(1) https://www.economiadigital.es/politica-y-sociedad/la-onu-da-un-portazo-a-los-secesionistas-y-no-reconoce-su-derecho-de-autodeterminacion_178497_102.html

(2) https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/comision-venecia-referendum_72553_102.html el comentari anterior sense signar és fet per 79.153.187.26 (disc.contr.)

Nebot de Rodolfo Martín Villa

[modifica]

En Nacho Martín Blanco és nebot de Rodolfo Martín Villa (Santa María del Páramo, 10 de març de 1934), un polític i empresari espanyol, que fou Jefe Nacional del Sindicato Español Universitario (SEU), una organització sindical estudiantil de caràcter feixista primer i després diverses vegades ministre en el Govern d'Espanya i una de les figures més destacades de la transició espanyola. Sobre ell hi ha una ordre de captura internacional per crims contra la humanitat comesos durant la massacre del 3 de març de 1976 a Vitòria.

D'acord, però són necessàries referències que ho acreditin. La referència que hi havia redirigia al mateix article; he posat la plantilla de "cal citació". Si en uns dies no s'ha referenciat, suposo que s'haurà d'esborrar la informació. Gràcies!--Darth (disc.) 00:22, 9 set 2018 (CEST)[respon]