Tema de Usuari Discussió:Anskar

Iiioxoiii (discussiócontribucions)

Hola. Fa temps vaig introduir una entrada per l'Escola MUUU i la informació adjunta va ser retirada preventivament per un usuari. Les causes sembla que són diverses però son fàcilment contrastables. Una de elles sembla que és el desconeixement de l'usuari respecte l'entrada i la consideració de retirada preventiva donada la seva ignorància en el tema a tractar.

No m'agradaria entrar en una guerra censora i començar a considerar el que és cert i el que no ho és a partir de la meva subjectivitat. Per tant, agrairia que si es fan judicis del que és publicable es faci a partir del contrast de la informació i no a partir de judicis amb mètodes referencials del segle XIX.

L'Escola Muuu va ser una escola d'estiu on hi van participar gairebé tots els dissenyadors més importants dels darrers 30 anys del nostre país. Els participants són testimonis directes de l'experiència i molts són vius. En tots els anys que s'ha celebrat l'esdeveniment es poden comptabilitzar centenars de persones que han assistit. El Col·lectiu MUUU ha sigut premiat per la seva labor en el món del disseny gràfic nacional.

Fa uns mesos que els antics organitzadors de l'Escola MUUU estem ordenant la informació per poder oferir a tothom qui ho vulgui més detalls sobre l'experiència del que va suposar fer aquella escola d'estiu durant 10 anys. En el moment que creiem convenient, amb l'honestedat que sempre ens ha caracteritzat pujarem el contingut en aquesta wiki i defensarem el contingut.

Esperem que el comportament de la comunitat sigui assenyat i constructiu com el teu Anskar i avisem a qualsevol administrador que procuri ser curós amb la seva autoritat ja que la veritat pot ser molt dolorosa.

Una abraçada

Resposta a «Escola MUUU»