proposta d'escurçament envers el que comentava:
1r punt: tablet computing: no veig com...
2n història: he tret la frase que abans esmentava.
3r tipologia aparells:
Les tauletes es poden diferenciar entre elles i incloure-les en diferents categories segons la mida, el sistema operatiu que utilitzen, canals d’entrada i/o sortida que disposen o els seus usos.
· Slate (pissarra): dispositius amb una llargada de pantalla d’entre 7 i 10 polzades.
· Mini tablet: més petites i menys pesades que les slate amb llargades de pantalla d’entre 7 i 8 polzades.
· Phablet: híbrid entre tauleta i telèfon intel·ligent. Telèfon mòbil amb una pantalla més gran de l’habitual o bé, tauleta tàctil connectada a la xarxa mòbil.
· 2-en-1: els PCs 2 en 1 és una combinació d’una tauleta tàctil i d’un notebook que té funcionalitat dels dos aparells combinen les funcionalitats d’una tauleta táctil i d’un notebook
· Gaming tablet: algunes tauletes es modifiquen amb maquinari que permet la millora de l’experiència del gaming.
· Booklet: és un tipus de tauleta tàctil que es pot doblegar doblega com un ordinador portàtil.
· Customized business tablet: dissenyades expressament per a les necessitats específiques per diferents tipus de negocis personalitzant hardware i software. Personalitzades des de perspectives de hardware i software.
4t usos:
La tauleta funciona com un ordinador però al ser mòbil és més lleugera i funcional Amb aquest dispositiu es pot tenir i té accés a diferents arxius a través de la xarxa.
la resta tal com està
5è. Què aporten: tal qual. només modificar títol tal i com proposàveu.
6è. avantatges i errades:
Alguns avantatges són:
· Personalitzar l'aprenentatge. L'ús de tauletes permet personalitzar el tipus d'aprenentatge per a cada estudiant de forma fàcil i precisa. A través de l'anàlisi Analitzant de les dades que ens proporcionen les eines d'interacció i retroalimentació en temps real amb els alumnes, podem es pot identificar amb antelació aquells estudiants que necessiten ajuda i aquells que poden assumir reptes d'aprenentatge superiors. Les tauletes s´adapten al nivell de l´alumnat, de manera que beneficia tant a l´alumne que li costa més com al que va més ràpid.
· Facilitar un aprenentatge autònom, actiu i mòbil.
· Millorar el flux de treball i facilitar l'avaluació conjunta, amb accés immediat a la feina dels altres companys, facilitant la revisió i la col·laboració entre ells de forma constant.
· Visualitzar un concepte amb major flexibilitat de maneres molt diferents (fotografies, vídeos, 3d...).
· Donar suport a la creativitat de l’estudiant. Possibilitat de podent crear presentacions amb animacions, infografies, pòsters, ebooks interactius...
· Crear un portafoli electrònic. L’estudiant pot veure fàcilment Permet la visualització del seu propi progrés i reflexionar sobre el seu la pròpia evolució.
· Capturar continguts a l´aula com . Per exemple: registrar la veu del professor i disposar de les lliçons en àudio.
· Connectar alumnes, pares i professors. Reforçar a casa el que s'ha après a classe, supervisar la llista d'activitats a lliurar, seguiment del progrés...
· Facilitar la implementació del model de la classe invertida. L'alumnat aprèn un tema de manera individual a casa visualitzant vídeos de curta durada a la tauleta- Per tant, segueix el seu propi ritme al poder repetir, aturar i meditar sobre un concepte quan ho vegi necessari. podent repetir, aturar i meditar el contingut fins que s’interioritzi.
En quant a les errades, tenim: Algunes errades freqüents:
· Enfocaments equivocats que impedeixen una incorporació amb èxit de la tauleta a l'aula.
· Fer servir la tauleta aplicant la mateixa metodologia: una simple transferència de informació del professor a l'alumne de forma passiva.
· Escassa o nul·la formació per part del professorat amb les eines a utilitzar.
COM HO VEIEU??? simplement he modificat el redactat i recordeu ser impersonals: exemple: podem veure per es pot veure