Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquidones

Sorneguer (discussiócontribucions)

Hola, normalment cada final de mes actualitzo la taula de les estadístiques del projecte. Fins ara ho feia a partir de la pàgina Gender by language (http://whgi.wmflabs.org/gender-by-language.html) però des de fa poc existeix el recompte exhaustiu (https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Viquidones/Progr%C3%A9s), que és el que s'ha linkat a la primera línia de la pàgina del projecte. He vist que existeix una discrepància en quant a percentatges. A dia d'avui el recompte exhaustiu diu que tenim un 16,85% de dones mentre el recompte de wmflabs (d'ahir) diu que tenim un 16,78%. Això a a què és degut? quin és més fiable i per tant quin recomanarieu que posés? Merci

Toniher (discussiócontribucions)

Hola, jo conservaria el recompte respecte al projecte WHGI, bàsicament per poder seguir l'evolució fins ara i comparar amb altres llengües. És més fiable el que mostrem a Progrés, perquè executo una neteja d'entrades mal enllaçades a Wikidata (vegi's Tema:V8lrpwnvo0lep9ch i Usuari:Toniher/CheckBios).

En tot cas, es pot precisar explicar al respecte en algun lloc...

Sorneguer (discussiócontribucions)

Entesos, per tant a partir d'ara faré servir el recompte de progrés, i indicaré que fem un canvi d'estadística. Gràcies!

Resposta a «Estadístiques»