Tema de Usuari Discussió:Adriaesc

ShabbyBox (discussiócontribucions)

Bona nit, vull fer la meva primera aportació a la Viquipèdia per mitjà de la traducció d'un article i no m'acabo d'ensortir. Tinc problemes mirant d'afegir informació a la infotaula persona, perquè hi afegeixo camps que no es visualitzen. Podries fer-me un cop demà? Gràcies!

Adriaesc (discussiócontribucions)

Bon vespre, @ShabbyBox:

Em podries dir quin és l'article? Segurament sigui que la infotaula està enllaçada a Wikidata. Si vols que es vegin els camps, clica al llapis que apareix a la part inferior dreta de la infotaula i, un cop allà, podràs afegir els camps que vulguis.

Si tens qualsevol dubte no dubtis a dir-m'ho!

ShabbyBox (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, @Adriaesc,

L'article és sobre Jan Karski. Es tracta d'un article força llarg, així que l'he publicat amb el que he pogut fer avui. Si pots fer-li un cop d'ull i tens alguna observació al respecte, o veus que no he mantingut alguna de les convencions, fes-m'ho saber, si us plau.

Salutacions.

Adriaesc (discussiócontribucions)

Hola @ShabbyBox!

He estat mirant-me l'article i has fet molt bona feina. L'únic però és que li manquen referències. La base de la Viquipèdia és poder contrastar tota la informació que hi ha escrita, així que caldria que n'afegissis. A VP:CF tens molt detallat com posar-les.

En quant a la infotaula, l'he deixada de tal manera que s'actualitzi amb Wikidata i no haguem d'anar-la modificant manualment.

En resum, l'article està força bé, felicitats! Mira d'afegir-hi les referències i, quan ho tinguis, elimina la plantilla que hi he posat.

Salut!

ShabbyBox (discussiócontribucions)

Així ho faré, @Adriaesc, moltes gràcies!

Adriaesc (discussiócontribucions)

Gràcies a tu, @ShabbyBox!

Qualsevol cosa, no dubtis a dir-m'ho!