Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Caminort

Jmrebes (discussiócontribucions)

Pots tenir una mica de paciència ! 33 mil·lisegons després de gravar la nova versió de l'edició de Fanny Davies ja li estàs posant CC i ni m'has donat tempos a afegir la infotaula. Deixa treballar, si us plau.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Apa, tot per tu, m'has llevat les ganes de treballar-hi a sobre. Ja ho faré quan no em vigilin. I recorda, és de bon costum esperar-se al menys mitja hora abans de ficar mà al treball d'altres. I respondre als missatges també és de bons costums.

Caminort (discussiócontribucions)

No entenc per què et poses així, a mi també m'han editat quan acabo de modificar o redactar un article, i més que enfadar-me agraeixo que corregeixin, però no t'editaré cap més article, tranquil.

Jmrebes (discussiócontribucions)

És senzill, no has esperat ni 5 minuts, jo diria que ni 1 minut. Fas feines de vigilància, oi? Fa molts anys que edito i que afegeixo plantilles a articles d'altres i sempre he respectat la regla, potser no escrita, de deixar un temps prudencial. Quan es far servir l'eina de traducció no pots, literalment no pots, fer tot el que pots fer editant normalment. Has d'enregistrar i continuar treballant amb l'editor visual o el de codi. Entre enregistrar la traducció i afegir-hi la infotaula, i un parell de cosetes més, no esperes que ningú es fiqui pel mig, tot i que de vegades passa, malauradament. Mira, abans de fer-ho dona-li un cop d'ull a qui és el que edita, potser trobaràs que ser un usuari amb molta dedicació a la clàssica i les dones mereix aquesta paciència que no saps tenir. Potser trobaràs que qui ha creat centenars de pàgines noves de dones de la Viquipèdia catalana, totes amb moltes referenciades, mereix una mica més de temps que no pas 1 minut. Enfadar-se no és l'expressió exacte, és una queixa, com la que fas quan et trepitgen un peu i et fa mal. Tranquil doncs, ja es va passant. Jo mateix li he posat el "falten referències", és evident que li falten, com també "cal citació".

Caminort (discussiócontribucions)

La veritat és que no trobo gaire normal aquestes respostes que m'estàs donant, entenc que et puguis enfadar, però sense conèixer-me de res ja m'estàs acusant de coses. I no, no faig feines de vigilància, majoritàriament em dedico a traduir articles i revisar-ne de vells per modificar-los, però quan puc també miro els canvis recents. I ja que tinc experiència traduint articles també et puc dir que quan els tradueixo els deixo ben referenciats i amb infotaula. Fa poc que estic editant a la viquipedia, però ja estic veient comportaments que no m'agraden gens, i diria que dins d'aquests bons costums de les que parles també està el fet de saber portar-se amb usuaris novells, les coses es poden dir de moltes formes i tots ens acabem entenent, però no perquè hagis editat molts articles et dona dret a posar-te així.

Jmrebes (discussiócontribucions)

Entesos. Disculpa, veuré de controlar-me més en pròximes ocasions tothom s'equivoca i jo ho faig molt sovint. Però, si us plau, aplica la regla no escrita de deixar un cert temps abans de "plantillar" un article, que potser està en edició. No sé tu, jo acostumo a fer moltes edicions consecutives d'un article, salvant els canvis a poc a poc, perquè ja són moltes les vegades que he perdut canvis per no salvar sovint i haver patit un tall de corrent elèctric. I no només parlo de la Viquipèdia, soc programador (des de fa més de 40 anys) i és molt emprenyador que un tall de corrent t'obligui a repetir una feina que requereix seguir un fil mental molt concret. Està clar que no esperes que entre salvaguarda i salvaguarda arribi algú i t'editi l'article, per això el primer que faig després de gravar la traducció és afegir-hi infotaula, autoritat i editant|Jmrebes. Ara hi és tot això a la Fanny Davies, a més de falten referències i cal citació.

Caminort (discussiócontribucions)

D'acord, perdona per haver-te editat, però jo no coneixia aquesta norma perquè fa poc que edito a la viquipedia, i com veia que a vegades a mi em feien edicions quan publicava articles pensava que era el normal. I com que en editar no he vist que hi hagués edició en conflicte, i no havia editat el cos de l’article, he pensat que no hi hauria problema.