Vés al contingut

Tema de Viquiprojecte Discussió:Els 10.000

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Hola, l'article absent (Q837313) actualment anomenat Civisme està enllaçat amb "civics" en anglès, "éducation civique" en francès i "educación cívica" en castellà. En anglès s'indica també com conegut com civic studies i civics studies i d'acord als pocs articles existents crec que s'ajusta més a educació cívica que a civisme. A més en castellà que tampoc està aquest article sí que tenen el de "Civismo" que enllaça amb "Civic virtue" en anglès i "Civisme" en francès. Per acabar-ho d'adobar tenen un article d'"Educación cívica" que enllaça amb Educació cívica i amb "Citizenship education (subject)" en anglès.

Crec que vindria a ser una Educació cívica diferent de la que s'estudia a l'escola, com la filosofia que hi ha al darrera i no l'assignatura.

Amortres (discussiócontribucions)

Ja ho vaig veure quan el vaig incloure a la taula, però considero que l'absent ha de parlar del concepte propi de civisme més que de la forma d'implementar-lo o ensenyar-lo

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Hola, m'han mogut Civisme a l'element Q2974906, de manera que el mes vinent tornarà a faltar-nos el Q837313 corresponent a civics.

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Per evitar l'article absent també he traduït civics amb el nom de "Formació cívica", donat que Educació cívica ja el teníem per a l'assignatura, així que ara tenim els tres articles relacionats, incloent civisme.

Resposta a «Article absent»