Vés al contingut

Usuari:Adiaz5

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Comunio.es és un joc de futbol online gratuït o de pagament en què Cada jugador comença el joc amb un equip de quinze jugadors i vint milions per fitxatges o amb cap jugador i quaranta milions per fitxatges. Cada jornada de lliga dels jugadors sumen punts en funció de com ho hagin fet en els seus respectius partits. L'objectiu és fer el major nombre de punts possible. A més, pots vendre als jugadors que no vols (pots comprarà un altre jugador o el "sistema" a preu de mercat), comprar millors jugadors o canviar la teva alineació.

Joc Puntuació Lligues disponibles Regles del joc Eines d'ajuda

En cada jornada els jugadors alineats a la plantilla rebran punts. Els punts es basen en els resultats d'aquests mateixos jugadors en els partits reals de la Lliga BBVA. Els punts s'assignen segons una sèrie de criteris, incloent gols, targetes grogues i vermelles. L'avaluació dels jugadors, i per tant el nombre de punts aconseguits, es realitza en col.laboració amb el diari As

Cada membre intenta millorar el seu pressupost i el seu equip comprant i venent jugadors. No són suficients tan sols coneixements futbolístics, sinó també habilitats financeres i diplomàtiques, ja que cada jugador ha només una vegada en la comunitat, de manera que caldrà negociar amb els altres membres de la comunitat o amb l'ordinador.

A l'apartat Notícies obtindràs informació sobre les activitats dels membres de la teva comunitat i també els podràs enviar missatges.

Puntuació

[modifica]

Els punts atorgats a cada jugador segons la seva nota en el diari As són els següents:

Nota 4: 14 Punts Nota 3: 10 Punts Nota 2: 6 Punts Nota 1: 2 Punts Nota 0: -2 Punts Si un jugador fa un gol, guanya els següents punts depenent del lloc del jugador en qüestió

Porter: 6 Punts Defensa: 5 Punts Migcampista: 4 Punts Davanter: 3 Punts Per un penal rebràs, independentment de la posició del jugador, 3 punts. En cas de gol en pròpia porta no rebràs punts.

En cas d'expulsió s'aplicaran les següents sancions:

Doble targeta groga: -3 punts Targeta vermella directa: -6 Punts

Lligues disponibles

[modifica]

Futbol:

Lliga BBVA (Espanyola) Lliga Endavant (Espanyola) Bundesliga (Alemanya) 2. Bundesliga (Segona Divisió Alemanya) tipp3-Bundesliga (Austríaca) Sèrie A (Italiana) Premier League (Anglesa) Super Lig (Turca) Lliga Sagres (Portuguesa) Champions League Sèrie A (Brasilera) Mundial Sud-àfrica 2010

Altres esports:

Fórmula 1 Esports d'Hivern


Regles del joc

[modifica]

El guanyador serà qui tingui el major nombre de punts a final de temporada. Només els jugadors alineats rebran punts. Has d'indicar quin serà el teu alineació abans de l'inici de la jornada. El termini exacte es troba en el Calendari. Els fitxatges es realitzen una vegada al dia. Si es fa algun fitxatge, aquest es farà efectiu al dia següent. Encara que els fitxatges es facin cada matí, podràs vendre o comprar jugadors en qualsevol moment del dia, però fins al dia següent no rebràs els diners o el jugador. Si poses a un jugador teu en el mercat de fitxatges per 0 €, el jugador serà retirat del teu equip en el pròxim horari de fitxatges, no important que hagis o no acceptat una licitació. No rebràs cap diners pel jugador! Si compres un jugador, els diners serà retirat immediatament del teu compte. Si vens un jugador, rebràs els diners en el proper horari de fitxatges. Si estàs en números vermells al començament de la jornada no rebràs cap punt en aquesta jornada, donant com durant el transcurs de la jornada aconsegueixis tornar a tenir saldo positiu. El començament de la jornada és el dissabte a les 7:00 del matí aproximadament. Després de cada jornada rebràs 10.000 per a cada punt aconseguit. (30.000, si jugues amb salaris en el ProPlayer). En el cas que obtinguis una puntuació negativa, no perdràs diners. Al principi de la lliga, depenent de la comunitat, rebràs un equip sortejat amb dos porters, quatre defenses, sis migcampistes i tres davanters o cap jugador i un capital inicial més gran. Rebràs almenys 4 punts per cada posició desocupada en la jornada. No obstant això, si totes les posicions estan desocupades rebràs 0 punts. Per tant, és millor tenir totalment desocupat l'onze, de tenir parcialment. Els partits posposats seran tractats com una jornada addicional, és a dir, podràs canviar l'alineació per al partit ajornat (només si el joc no es solapa amb un dia regular de la jornada). Les repeticions no seran valorades.

Eines d'ajuda

[modifica]

Al voltant del joc han sorgit pàgines que serveixen d'ajuda als jugadors mostrant estadístiques que ajuden a la presa de decisions d'alineació, compra i venda de jugadors.

NomasKeine.com (De ajuda per als jugadors de la lliga espanyola) MiComunio.com (Registra teus jugadors i segueix la seva evolució) Comstats.de (De ajuda per als jugadors de la lliga alemanya) Punts de comunicació (Per conèixer els punts provisionals de comunicació per a la lliga BBVA) Expert in Comunitat (Tota la informació de futbol, ajuda necessària i punts dels jugadors per ser un expert COMUNIERO) Obtingut de "http://es.wikipedia.org/wiki/Comunio"

Si poses a un jugador teu en el mercat de fitxatges per 0 €, el jugador serà retirat del teu equip en el pròxim horari de fitxatges, no important que hagis o no acceptat una licitació. No rebràs cap diners pel jugador! Si compres un jugador, els diners serà retirat immediatament del teu compte. Si vens un jugador, rebràs els diners en el proper horari de fitxatges. Si estàs en números vermells al començament de la jornada no rebràs cap punt en aquesta jornada, donant com durant el transcurs de la jornada aconsegueixis tornar a tenir saldo positiu. El començament de la jornada és el dissabte a les 7:00 del matí aproximadament. Després de cada jornada rebràs 10.000 per a cada punt aconseguit. (30.000, si jugues amb salaris en el ProPlayer). En el cas que obtinguis una puntuació negativa, no perdràs diners. Al principi de la lliga, depenent de la comunitat, rebràs un equip sortejat amb dos porters, quatre defenses, sis migcampistes i tres davanters o cap jugador i un capital inicial més gran. Rebràs almenys 4 punts per cada posició desocupada en la jornada. No obstant això, si totes les posicions estan desocupades rebràs 0 punts. Per tant, és millor tenir totalment desocupat l'onze, de tenir parcialment. Els partits posposats seran tractats com una jornada addicional, és a dir, podràs canviar l'alineació per al partit ajornat (només si el joc no es solapa amb un dia regular de la jornada). Les repeticions no seran valorades.