Vés al contingut

Usuari:Ballempersempre/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Saga de Desconnexió

[modifica]

Desconnexió és una saga composta per quatre novel·les escrites per l'autor nord-americà Neal Shusterman. Va ser escrita l'any 2007, però a Catalunya es va publicar al 2013. La novel·la narra l'història de tres protagonistes anomenats Connor, Risa i Lev. Aquests, tenen unes vides completament diferents, tant com per les seves ideologies com pels seus gustos. L'únic que els uneix és el seu destí. Els tres estan destinats a la desconnexió, però podran canviar-ho?

L'argument es centra entre la constant lluita contra el sistema i la societat. Els protagonistes investigaran i descobriran els secrets que amaga la desconnexió. D'aquesta manera impediran que es produeixi.

Durant els anys, la saga ha anat tenint més popularitat i agradant cada cop més als lectors. Una distopia que s'ha fet arribar arreu del món, de la qual s'han creat ..... còpies del primer llibre. La saga és de ciènica ficció, aventura i hi ha algú que podria dir que també d'amor.

El seu autor, Neal ha guanyat el National Book Awards al 2015 en la categoria de literatura juvenil, la Califòrnia Young Reader Medal al 2008 i el Boston Globe-Horn Award. A més, ha escrit altres novel·les com la trilogia d'Everlost.

Finalment, aquesta saga acaba amb l'última entrega "Connexió" l'any 2016.