Usuari:Bertus7coll/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

PER QUÈ NO?[modifica]

PER QUÈ NO? és un grup de música ska que va néixer l'any 2011 a Berga, província de Barcelona. Es caracteritzen pel compromís que tenen per la terra catalana, els costums, la cultura i les tradicions que se'n deriven. En dos anys d'existència han tingut temps de fer diverses gires per la comarca i pel principat de Catalunya.

Història[modifica]

El primer concert va ser a la Plaça de Sant Pere l'1 de març del 2011, més coneguda com la Plaça on es fa la Patum de Berga. Des d'aquell concert van portar a terme altres concerts per la comarca i a les comarques de la vora del Berguedà. L'any 2012 van assistir a les festes de la Mercè i al Mercat de Música Viva de Vic. Actualment es troben fent actuacions a Catalunya i no descarten anar a l'estranger.

Components del grup[modifica]

Veu: Caterina Albert Teclat: Albert Pijaume Trompeta: Joaquim Ferret Baix: Marta Serrarols Guitarra: Sergi González Bateria: Àngel Collel


Discografia[modifica]

Això és la festa! (2011)

Altres projectes[modifica]

Caterina Albert i Marta Serrarols també tenen un altre grup de música anomenat Canvi de Sintonia. És un grup indie rock i fan versions de diversos grups.