Vés al contingut

Usuari:Calviudet

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


TêH CãLíFÖrnìÄ'z LôKÃl[modifica]

Una mica d'història


El Group TêH CãLíFÖrnìÄ'z LôKÃl va ser creat oficialemnt el dia 27 de juliol de l'any 2006, amb el nom inicial El Galliner .

Primerament va sorgir la idea de construir un lokal on poguer anar a passar l'estona els caps de setmana en les estones lliures.

Va ser així, com un jove santjoanenc se li va acudir d'usar l'antic galliner (d'aqui el nom inicial) de la masia dels dels seus avis situada al poble (Cal Viudet)

Axi va ser, que el mes de juliol d'aquell any 2006 es posà a treballar amb ganes per aconseguir el seu objectiu: Crear un lokal on estar-s'hi amb els amics, escoltar música i xerrar... un lloc íntim i diferent i així el dia 10 d'agost del mateix any s'obria el lokal oficialment amb el nom El Galliner (tambe conegut entre la Staff com a Lokal 1) nom el qual al cap de 3 setmanes de l'obertura varem canviar per l'actual California (questions de marqueting XD).

I així és com ha perdurat amb constans i abundants canvis. I es que des de la seva obertura l'evolucio va ser espectacular gracies al seu gran éxit.

Tan va ser l'éxit que el dia 12 de Gener de l'any 2007 la direcció del lokal admitia el primer i únic barman que tenim al lokal, el qual despres de moltes nits de festa ha anat agafant experiència...

Amb aquesta incorporació varem agafar foça i els dia 15 de Gener el lokal tancava portes per fer una ampliació de la seva superficie passant de 20m² a 43m², incorporant WC (fins aleshores inexistent), també adquisició d'un billar, instal·lació d'una barra on poder servir el beure , i moltes d'altres coses que si les nombressim estariem estona =D

Així doncs després de les obres d'ampliació el dia 10 de juny del mateix any 2007 el lokal obria novament les portes amb una completa rentada de cara, i des d'aleshores aquest ha sigut tot un referent en aquells caps de setmana que no se sap ven be on anar.

visitar el lloc oficial del [TêH CãLíFÖrnìÄ'z LôKÃl ]http://www.actiweb.es/californialokal/ --Calviudet (discussió) 14:21, 8 maig 2008 (CEST)Mark