Vés al contingut

Usuari:Campus Marí Xatrac/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

CAMPUS MARÍ XATRAC[modifica]

El Campus Marí està format per nois i noies d'entre 14 i 16 anys que tenen ganes de descobrir la natura i, en concret, el mar.[modifica]

És un espai on els joves gaudeixen de l’entorn i aprenen els secrets del medi ambient relacionant-se amb nous amics i compartint activitats a l’aire lliure.[modifica]

Map

El Campus Marí té una durada de dos mesos, els mesos de juliol i agost, i es fa per quinzenes.

El rerefons d’aquest campus és ecològic. Es vol donar a conèixer la natura i la necessitat de protegir-la, a més de treballar deforma cooperativa. Els educadors del Campus assenyalen que “la voluntat és donar veu al mar i que els nois i noies puguin ser capaços d’explicar què hi ha al mar i què hi passa”.

Els joves participants –que fan servir les instal·lacions del Puntet de Fenals i de la Casa del Mar- a través del Campus poden conèixer la natura i l’entorn més proper a fi d’estimar i protegir-lo.

Aquest casal s’organitza en funció dels reptes i activitats que duu a terme. per exemple, el dimecres dia 10 de juliol els nois i noies del campus van organitzar una neteja a la platja de Fenals el la qual es van recollir més de 35kg de brossa i hi van participar més de 110 persones. També porten un instagram (@estades_marines) juntament amb les estades marines de Tossa de Mar i Llançà en la comparteixen totes les activitats que realitzen. A més a més, tenen un blog on publiquen com viuen el dia a dia al Campus Marí.

Però no només es treballem en els reptes, també fem altres activitats com snorkel, submarisme, bany lliure, etc.