Vés al contingut

Usuari:Dianaww16/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

C.D. Alcoyano Femení

Creaciò i inicis

L'equip femení de fútbol, dins l'històric club CD Alcoià, va néixer a la temporada 2013/2014 gràcies a l'esforç i interès del seu tècnic Francis Crespo. En aquesta primera temporada, tot i no comptar amb una àmplia plantilla ni un cos tècnic suficient, es va proclamar primera de grup. Amb això, va aconseguir l'ascens a Primera Regional.[1].

Història

Des de llavors, tot i les complicacions per fitxar noves jugadores i problemes amb horaris, desplaçaments, etc, no han deixat d'estar federades cap any. Actualment, a la temporada 2019/2020 militen en el Grup IV de la Segona Regional valenciana[2].


El 3 de març de 2019 va ser una data històrica, ja que, per primera vegada, van disputar un partit al camp de futbol de l'Collao (en el qual juga els seus partits el CD Alcoià ). En aquest partit, que va acabar amb empat a dos davant el Ciutat de Benidorm, es va retre homenatge a Sara. Aquesta jugadora, després de 30 anys dedicada a la pràctica del fútbol, penjava les botes[3].


L'equip disputa els seus partits en l'en el camp Nº 2 de poliesportiu Fco. Laporta a Alcoi, en els anomenats Camps de l'Serpis. L'equipació respecta els mateixos colors que la de la seva versió masculina: Samarreta blanc-i-pantalons blaus i mitjanes blaves.


Plantilla

La plantilla de la temporada 2019/202 està composta per:

Porteres:Andrea Valor, Macu Jiménez i Ainhoa Piqueras

Laterals:Esther Bellvert, Mireia Murillo, Emma Flores, Claudia Nebot i Aitana S.

Centrals:Patri Ruiz, Ainara Parella(Capitana),Aitana B. i Raisa Camacho

MediCentre:abril Grau, Clara Valenzuela, Arantxa Calataiud, Iratxe Llata i Sara Garcia.

Extrems:Júlia Prats, Verónica Signes i Marta Espi.

Davanteres:Lara Selva, Judith Barroso, Irene Alcaraz i Rocío.

Costècnic:Salva Lledó i Rober Gutierrez


Enllaços::

[1]


Referències[modifica]

  1. Agulló, Pagina 66 Paco J. «El Alcoyano Femenino, el equipo que ha despertado admiración» (en castellà). [Consulta: 7 març 2020].
  2. «Competiciones» (en espanyol europeu). [Consulta: 7 març 2020].
  3. Alcoy, Radio. «Femenino histórico» (en castellà), 05-03-2019. [Consulta: 7 març 2020].