Usuari:Dvillalabeitia/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióCompuTrabajo
Dades
IndústriaInternet
Camp de treballSoftware de recursos humans
Idioma oficialCastellà
Història
Creació1999
FundadorDavid garcía
Governança corporativa
Empleats250
Propietat deDgnet
DivisionsMéxic, Colombia, Perú, Argentina, Xile, Uruguay, Guatemala, Ecuador, El Salvador, Honduras, Veneçuela, Nicaragua, Cuba, Costa Rica, Panamà, República Dominicana, Bolivia, Paraguay i Puerto Rico

Lloc webhttps://www.computrabajo.com

Portal de feina CompuTrabajo[modifica]

CompuTrabajo es un portal de feina creat a Edimburg Escocia el 1999. A l`actualitat, Computrabajo es present a 19 països d`Amèrica Llatina. Té la seu central a Sant Cugat (Espanya) i disposa de 10 oficines i 250 treballadors [1].

Història[modifica]

CompuTrabajo va ser creat per l`emprenedor David García a Edimburg el 1999, creant per fer-ho l`empresa Dgnet, i gestionant-lo com una empresa de una sola persona durant molts anys.

La web de Computrabajo oferia inicialment un servei de classificats d`ofertes de feina.

El 2014 David Gonzàlez, amb anterioritat fundador del portal català de classificats Anutis, amb el seu recentment creat Redarbor va passar a controlar el 70% de Dgnet i por tant de CompuTrabajo.[2], [3],[4].

Des d`aquell moment les webs de CompuTrabajo van passar a ser gestionades des de les oficines a Barcelona de l`empresa.

El 2014 la web va patir una important transformació per modernitzar-se i transformar-se en una web de feina.

El 2015 CompuTrabajo va obrir per primera vegada oficines als cinc mercats més grans d'Amèrica llatina (Mèxic, Colòmbia, Perú, Argentina i Xile).

Des del 2015 i fins l`actualitat CompuTrabajo ha crescut de forma notable en audiència i contingut, sent la web de feina mes utilitzada en molts dels països d'América llatina inclosos entre altres Colòmbia[5], Perú[6], Argentina[7] o Veneçuela[8] i la segona o tercera més utilitzada a la resta[9].

Serveis i funcionament[modifica]

La borsa de feina online Computrabajo posa en contacte empreses que cerquen professionals i candidats que cerquen feina.

La pàgina web permet a les empreses publicar ofertes de feina, gestionar i filtrar les candidatures i cercar candidats directament a la base de dades.

Com motor de cerca de feina permet al candidat aplicar a ofertes de feina, conèixer l`estat de les candidatures i crear alertes de feina que coincideixin amb els requisits de la selecció del candidat[10] ,[11].

El lloc web ofereix la possibilitat a treballadors actuals i ex treballadors de valorar anònimament les empreses on treballen o han treballat. [12],[13].

El portal de feina també ofereix consells a candidats per la seva cerca de feina i trajectòria professional, així com a les empreses sobre com trobar, atreure i retenir el talent.

Enllaços externs[modifica]

Referèncias[modifica]

Categoría:Motors de cerca a Internet