Vés al contingut

Usuari:Ecatarrega

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'Escola de Capacitació Agrària està situada a Tàrrega, capital de l'Urgell, ciutat integrada en un ambient natural i tranquil, ben comunicada i que disposa d'un ampli catàleg de serveis culturals, esportius i d'oci.

Som una escola pública que pertany al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. La nostra experiència en el camp de la formació la recolza els més de 25 anys que fa que ens dediquem a impartir ensenyaments de formació professional i també de formació contínua adreçada als sectors agraris i agroalimentari.

Actualment la nostra escola està especialitzada en la formació ambiental mitjançant el Cicle formatiu de grau superior de química ambiental i disposem dels laboratoris necessaris per realitzar les pràctiques i d’una planta pilot de compostatge.

Tenim una llarga experiència en aspectes com les pràctiques en empreses, les visites tècniques i la borsa de treball, de manera que busquem la millor situació per a cada alumne.

Quant a la formació contínua oferim tot un seguit de cursos de durada variable per a completar la formació dels professionals del camp agrari i del sector agroalimentari. L’oferta la realitzem de forma presencial i també mitjançant cursos a distància que s’ofereixen a través de la xarxa d’escoles del DARP.

Últimament estem participant amb temes relacionats amb el reg en aspectes relacionats directament amb la formació i també mitjançant la organització i coordinació d’actuacions de transferència tecnològica vinculada al reg. Gestionem a través de l’escola l’eina de recomanació de reg que podeu trobar al portal RuralCat.

Finalment cal dir que la distància no és un problema si estudieu a la nostra escola, per que disposem de residència pròpia, amb tots els serveis, i també podeu gaudir d'ajuts i beques oficials d'acord amb la normativa vigent.