Vés al contingut

Usuari:Ferran de la rosa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ferran de la Rosa Siles (àlies fdelarosa), Girona 1982 és un artista gironí. Titulat en Belles Arts a l'Escola d'art Olot(2000-2004). pintor, il·lustrador, dissenyador, muralista; actualment treballa amb projectes de disseny il·lustració, pintura i escultura.

Ferran de la Rosa, el segon fill de Manel de la Rosa (infermer) i de l'Anna Maria Siles (funcionaria de l'estat), creix amb els seus dos germans (Manel i Xavier) a Girona. El primer contacte amb l'art el tingué gràcies al seu avi Pere Siles Vargas, pintor d'ofici i artesà. Va aprendre composició, dibuix i utilització de colors en diferents tècniques i formats com ara, aquarel·la, pintura a l'oli, tècniques de composició com ara "la quadrícula" (com anomenava Pere Siles).

Començà els estudis en disseny i il·lustració a l'Escola d'Art d'Olot(2000-2004). També es titular en grau superior en tècnic d'edificació i obra civil en desenvolupament de projectes i tabmé en grau superior en replanteigs.

Obtingué classes de l'artista Lluís Bosch Martí pintor, activista polític, muralista, professor de plàstica, articulista, agitador cultural. A l'edat de 20 anys recomentat pel director de la Revista Bonart[1] (Ricard Planas). obtingué classes de pintura de l'artista Lluis Birtchall.

  1. Error en el títol o la url.«».