Vés al contingut

Usuari:Fionaortega2

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Green Valley[modifica]

components de Green Valley

Green Valley és una banda formada per cinc músics (catalans i alavesos). Aquests cinc components són Ander Valverde (veu), Egoitz Uriarte (baix), Ander Larrea (guitarra), Jonathan Sánchez (teclat) i Pau Checa (bateria). La seva és una proposta de gènere reggae i dancehall

Aquest grup es caracteritza per les seves lletres, que reivindiquen injusticies socials i donen a conèixer missatges positius per despertar la consciència social.

Història[modifica]

Ander Valverde l’any 2001 funda Green Valley. El grup reb aquest nom ja que el cognom del fundador en anglés és aquest. Aquest any ell comença actuant en format Sound System a Victoria

L’any 2002 grava la seva primera maqueta en solitari “El sueño perdido” i al 2004 surgeix la idea de crear una banda.

A l’any 2006 al veure una bona acceptació de part del públic, decideixen traslladarse a Barcelona obrint pas a altres escenaris en terres catalanes.

Durant l’any 2007 va ser creada y gravada la segona maqueta: “Inmigrantes”, que va fer possible que aquesta banda toqués a diversos llocs d’Espanya.

Creen el seu primer treball discogràfic; “En Tus Manos”, l’any 2010. Amb el títol volen fer referència a la crida a transformar el mon el qual vivim mitjant la consciència social.En aquest disc col·labora el cantant de brighton Benjammin. La producció va ser de Tomás Pérez. Cançons com “Los sueños”, “La santa planta”, “Relaja” o “La jungla” son dels temes més populars del disc.

Dos anys després, al 2012 llancen el seu segon disc discogràfic “La Voz del Pueblo”. Segueixen volent transmetre el seu missatge de crítica cap a la societat. Conten amb la col·laboració del cantant de hip-hop austríac Twan y Mandinka Warrior (Gambia). La producció aquest cop la va realitzar Roberto Sánchez juntament amb la seva pròpia banda als estudis A-Lone Ark Muzik.

L’any 2013 creen un nou àlbum, “Mírame a Los Ojos”, aquesta vegada acústic. Alba Marbà és en aquesta ocasió l’artista convidada a “La selva Babilon”. Aquest any Green Valley actua en festivals com Reggaeboa Balboa, Lagata o Rotottom Sunsplash 20th amb la seva gira de La voz del Pueblo.

Al 2014 tornen a publicar un album titulat Hijos de la Tierra. Produït per Roberto SanchezA-Lone Ark Muzik i amb la col·laboració de Lasay, Rayden, El Piezas, Rapsusklei y Fermín Muguruza.

Membres[modifica]

Discografía[modifica]

Maquetes[modifica]

  • 2002: "El sueño perdido" (Ander Valencia en solitari)
  • 2007: "Inmigrantes"

Álbums[modifica]

Enllaços externs[modifica]