Vés al contingut

Usuari:Fundación Catalunya Comerç

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguda[modifica]

La Fundació Catalunya Comerç és una iniciativa que, avui, aplega la UGT de Catalunya, amb les associacions de petites empreses comercials Confederació del Comerç de Catalunya i PIMEC- Comerç, l’associació d’empreses de supermercats (Confederació d’Empreses de Distribució Alimentària de Catalunya - CEDAC), empreses a títol individual (Mercadona, Cortefiel, Miquel Alimentació, Condis Supermercats, Pc City, Consum, Caprabo - Eroski), representants dels treballadors autònoms CTAC i una entitat històrica (el Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria, CADCI) amb l’objectiu compartit de contribuir a la millora professional de les persones que treballen en el comerç.

La Fundació Catalunya Comerç promou tot tipus d’activitats relacionades amb la promoció de la professió del comerç, per tal de reforçar-ne el prestigi.

La Fundació Catalunya Comerç és una institució oberta que convida a associacions, sindicats, empreses i totes les persones que vulguin participar en la detecció de les demandes d’innovació en el sector comercial, i l’orientació a les persones que treballen en el sector del comerç per millorar les seves qualificacions professionals i les oportunitats de progressar en la carrera professional.

Volem ser, alhora, un observatori de les necessitats formatives al sector, un espai de referència en la definició de noves qualificacions professionals i un centre dinamitzador del prestigi de treballar al comerç. Aquesta pàgina és la nostra targeta de presentació.

Confiem que la visita us permetrà conèixer-nos millor i us animarà a considerar la Fundació Catalunya Comerç una iniciativa que, amb la vostra confiança i la vostra implicació, potenciarà el prestigi de l’activitat comercial a Catalunya i de les persones que han fet del comerç la seva professió de futur.

Fundació Catalunya Comerç