Vés al contingut

Usuari:Genisuceda

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El meu nick és oDiisey, sóc un estudiant en fase beta en la Viquipèdia per cercar i promoure projectes de col·laboració educatives.

Professional del sector gastronòmic i especialitzat en la restauració col·lectiva, direcció en restauració i realitzant estudis de coneixement de cuina.

Realitzo de cuiner professional i estudio el grau universitari de Ciències culinàries i gastronòmiques (UB-UPC).

Estic començant a editar la Viquipèdia el 2016, creant articles relacionats amb texturització de l'oli.

Em considero una persona ambiciosa, somiadora i positiva, amb ganes d'aprendre i millorar, caracteritzat per tenir una personalitat organitzativa i operativa. Qui em coneix sempre destaca la facilitat de crear una bona relació d'equip.

La meva carrera es centra en saber gestionar la sala i la cuina com un sol concepte, crear una simbiosi i amb l'experiència finalment poder transmetre aquests coneixements.

Tinc com a objectiu la recerca i desenvolupament de nous productes, la innovació gastronòmica en la indústria Alimentària i col·lectivitats amb noves propostes gastronòmiques, cerca de noves tendències i finalment formació d'Hostaleria passant pel domini de la sala, la cuina, el mercat, la recerca i la docència.