Vés al contingut

Usuari:Jordi isant

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Usuari:Grassoner)

jordi isant, morb grassoner i grassista. Catalunya, 1971.

Viquipèdia és una obra esveltista i gonadista; i tant en la versió catalana com en alguna d'estrangera on hagi mai gosat ficar-me a reeditar, els gestors i superviosrs han censurat tots i cadascun dels intents d'intervenir a fer que en pugui arribar mai a ser una de grassista. En aquest sentit, és illustrativa la tria de la foto que, per iconofília, sempre apareix al capdamunt de l'entrada d'un home que en tingui. A causa de la variabilitat de sexe que, per causa de fesomia, hi pot haver en vida entre ser un morb o un aufil, juntament amb la política sanitària d'extermini gras que vol fer ser aufil un morb, i impedir que un en sigui una, la major part de morbs coneguts també han estat aufils. Si és així, Viquipèdia sempre tria una seva imatge de quan n'era un. També demostra la misocràssia de Viquipèdia que als morbs que ho eren l'any de morir-se, els encoloma llur sexe com a motiu de mort -sexe misanomenat amb el terme 'obesitat' (excés de greix). vg. Fran Fullenwider i Israel Kamakiko'ole, si no ho han modificat. p.s. Ho han modificat en el cas de la primera. Però hi han afegit o servat 'prematurament'. Els morbs tenim la nostra esperança de vida; que sols en un món de cultura paritària se sabria quina és, i si viure en un món fet un Delfinat ens la rebaixa.

[Per si no coneixeu el llenguatge no gonadista, o no l'enteneu pel context: 'morb' i 'aufil' (o 'alfil') són els substantius humans de gras i prim: home de sexe gras o prim, respectivament; talment com 'baró' i 'dona' ho són de mascle i femell per als gonadistes. Els quals fan d'un detall púbic insignificant un imaginari que transcendeix els genitals mateix. En ésser ara el gras que afecta el sexe, un morb regeix gènere marcat (la, ella, -a), malgrat que el substantiu sigui de gènere neutre (el, ell, -ø/-e); talment com ens referim en plural a 'gent' quan eludim el substantiu, o sols que se'n separi ("no els agrada a la gent"). En ésser ací el prim el sexe desafectat, regeix neutre. El jo sempre regeix neutre; el nós, marcat.]

p.s. El meu nom usatger calia haver-lo enregistrat tot en minúscula. L'edició programada en transforma la primera lletra en majúscula; la qual cosa és una incongruència, si la segona paraula és un cognom.


17.5.2022_dm

He reeditat l'entrada de 'Joan Leita'. Veig que algú que sap editar ha endreçat les obres que hi vaig dreçar i alguna observació que hi vaig afegir, a l'article, tot just encetat deu fer deu anys. Avui n'he acabat de dir el que fa al cas. Caldria, però, donar idea de la seva tesi sobre la dvergència radical entre l'evangeli de sant Marc (el Jesús ateu), que és el més antic dels publicats, i el de sant Mateu i ss. (el Jesús numístic)