Vés al contingut

Usuari:Ingrid9hc/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Va néixer el 18 de Febrer de 1978 a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat.

Sempre ha viscut a Montcada i Reixac, més concretament al barri de Montcada Nova. És la germana gran entre quatre germans.

Va estudiar història a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Més tard va fer un màster en Egiptologia i un altre en Lideratge per a la Gestió Política i Social, ja que, des de sempre li havia cridat l’atenció la política.

La seva participació en la política va començar el 2003 quan es va afiliar a la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) i va aconseguir ésser secretària d’organització de la secció local. El 2005 es va afiliar al PSC, essent Secretària d’Organització de l’ Agrupació de Montcada i Reixac, on va aconseguir ésser la Primera Secretària. També va formar part de la Federació del Vallès Occidental Sud i Consellera Nacional.


L’any 2010 va ésser l’alcaldessa de Montcada i Reixac, substituint a l’alcalde del moment: César Arrizabalaga. Tots dos formaven part del parit polític PSC (Partit dels Socialistes de Catalunya). L’any 2015 va ésser inhabilitada per un cas de corrupció i va ésser substituïda per Maria Carmen Porro, també del PSC.[1]