Usuari:Jerome Kohl

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Informació Babel de l'usuari
en-N This user has a native understanding of English.
de-3 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf hohem Niveau.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
es-2 Esta persona tiene un conocimiento intermedio del español.
it-2 Questo utente può contribuire con un livello intermedio in italiano.
pt-1 Este utilizador tem um nível básico de português.
nl-1 Deze gebruiker heeft elementaire kennis van het Nederlands.
ca-1 Aquest usuari té un coneixement bàsic de català.
ro-1 Acest utilizator poate contribui cu un nivel de bază de română.
la-1 Hic usor simplici lingua Latina conferre potest.
afi-1
ə
Aquest usuari té una comprensió bàsica de l'Alfabet Fonètic Internacional.
Viquipedistes per llengua

Jerome Kohl és un musicòleg, teòric musical, i traductor. Actualment viu a Seattle, WA (EUA). Va rebre un B.Mus. i M.M. de la Universitat de Nebraska el 1968 i 1971, respectivament, i un doctorat en Teoria de la Música de la Universitat de Washington el 1981. La seva tesi es titula "Serial and Non-Serial Techniques in the Music of Karlheinz Stockhausen from 1962–1968". Ha estat professor de teoria de la música i l'anàlisi de la Universitat de British Columbia i la Universitat de Washington, i va ser Managing Editor de Perspectives of New Music des de 1985 fins 2001.

Les seves àrees d'interès inclouen Stravinsky, l’avantguarda de l’Europa de post-guerra, el serialisme, la música electrònica, la música microtonal, i la música i la teoria medieval i renaixentista. Ha contribuït amb capítols de llibres i ha publicat articles i ressenyes en el Journal of Music Theory, Contemporary Music Review, Notes (de la Music Library Association), i Perspectives of New Music, i ha completat un llibre sobre Zeitmaße de Stockhausen, publicat per Routledge en 2017.

Ha presentat treballs acadèmics en diverses reunions nacionals de la Society of Music Theory (USA), així com en el 1988 reunió de la Societat Internacional de Musicologia a Melbourne, Austràlia. Va ser convidat a presentar ponències en la "Stockhausen 70 Symposion" i "Stockhausen Symposion 2000 ", tant a l'Institut de Musicologia de la Universitat de Colònia, el 1998 i 2000, respectivament, i aquests treballs són publicats en les actes d'aquestes conferències.

El novembre de 2008 va ser convidada a presentar una conferència sobre "Stockhausen i els pintors", com a part de la Klang festival: Homenatge a Karlheinz Stockhausen, comissariada per Oliver Knussen al Southbank Centre de Londres. El juliol de 2009, 2010, 2011, 2013, 2017, i 2019 va presentar seminaris d'anàlisi de la música de Stockhausen, en el marc dels XII, XIII, XIV, XV, XVII i XVIII Cursos Stockhausen anual de Música Nova de Kürten, Alemanya. El setembre del 2010, va presentar una xerrada convidada al Festival Stockhausen a la Universitat de Colorado a Boulder, i l'agost de 2012 va ser ponent al Festival de la Llum a Birmingham, que va tenir lloc en els dies previs a l'estrena teatral de l'òpera Dimecres de la Llum de Stockhausen.

Els seus traduccions anglès dels articles alemany i francès han aparegut en The Clarinet i Perspectives of New Music, i és l'editor i traductor principal de l'edició en anglès dels Textos sobre la música de Stockhausen (Kürten: Stockhausen-Verlag, de pròxima publicació).