Usuari:Jim ra9853

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

JDOWNLOADER


Ccleaner
Logotip jdownloder

jDownloader és un gestor de descàrregues de codi obert, escrit en Java, que permet la descàrrega automàtica d'arxius i arxius dividits de llocs d'allotjament immediatament com Rapidshare i Megaupload. Els enllaços de descàrregues especificades per l'usuari són separats en paquets per a permetre pausar i continuar les descàrregues individualment. Opcionalment, els arxius RAR dividits són extrets automàticament després de la descàrrega.

Características


jDownloader suporta el temps d'espera de Rapidshare i reconeixement de captcha, permetent lots de descàrregues sense intervenció de l'usuari.

Els usuaris premium de llocs d'allotjament immediatament tenen l'avantatge agregat d'usar múltiples connexions per arxiu descarregat, la qual cosa accelera la descàrrega en la majoria dels casos. Les actualitzacions i pegats menors són llançades freqüentment, i per defecte jDownloader s'actualitza durant la inicialització. Els idiomes suportats inclouen espanyol, anglès, francès, alemany, txec, italià, danès, polonès, rus, turc i català.

A més, aquest programa pot configurar mitjançant un script per reiniciar automàticament el mòdem, de manera que es renova l'adreça IP i es bota així els límits que alguns servidors de descàrrega directa imposen per adreça IP.

  • Permet descàrregues múltiples sense estar present.
  • És compatible amb múltiples portals.
  • Funciona com a gestor de descàrregues convencional.
  • Permet continuar descàrregues.
  • Interfície amigable.
  • Escrit en Java.