Usuari:Jlsoler46/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Kevin de Bruyne

Kevin de Bruyne[modifica]

Kevin es va anar obrint pas per les diferents categories inferiors de l'equip, fins que la temporada 2008-09, de la mà de l'entrenador Pierre Denier, Kevin va aconseguir fer el seu debut amb el primer equip del Genk, el qual va ser el 9 de maig de 2009 en la derrota per 3-0 davant el Royal Charleroi

Abans del començament de la temporada 2010-11, diversos equips europeus van tractar de contractar a Kevin, rebent una oferta concreta del FC Twente, campió dels Països Baixos en aquest moment, 3 però el Genk va poder retenir a Kevin per una altra temporada més. A l'octubre del 2010, Kevin va contreure mononucleosi, el que el va mantenir fora de les pistes durant dos a mesos. Kevin va finalitzar la temporada amb 32 partits de lliga disputats i 5 gols anotats, ajudant al seu equip a obtenir el títol de lliga per tercera vegada en el seu historia.

Chelsea FC[modifica]

El 31 de gener de 2012, en l'últim dia de termini de transferència d'hivern, el club de la Premier League anglesa Chelsea i Genk van anunciar la signatura definitiva de De Bruyne, amb la quota que rumoreja als 7.000.000 £ 0,6 Va signar un contracte de cinc anys i mig de durada a Stamford Bridge, però es quedaria a Genk per a la resta de la temporada 2011-12. De Bruyne va dir a la pàgina web del club: Venir a un equip com el Chelsea és un somni, però ara he de treballar intensament per aconseguir el nivell que és necessari. El 18 de juliol de 2012, de Bruyne fer el seu debut amb el Chelsea en un partit amistós contra el Seattle Sounders FC de la Major League Soccer (MLS) en la victòria per 4-2. De Bruyne també va jugar la primera meitat contra el París Saint-Germain Football Club de la Ligue 1 francesa al Yankee Stadium, Nova York. Va debutar en lliga el 18 d'agost de 2013 a una victòria 2-0 contra el Hull City Association Football Club, el 26 d'agost és sancionat amb una targeta groga en l'empat 0-0 contra el Manchester United Football Club, el seu últim partit amb el club va ser el 17 de desembre en copa de lliga, en una derrota 2-1 a la pròrroga contra el Sunderland Association Football Club, només va acabar tres partits, tots en copa, sense marcar ni un sol gol, i la seva etapa en aquest club la pitjor de la seva carrera professional.

Werder Bremen[modifica]

El 2 d'agost de 2012, va anunciar que el Chelsea De Bruyne va anar a unir-se a Werder Bremen a la Bundesliga alemanya sobre un acord de préstec durant tota la temporada, després d'haver completat amb èxit el reconeixement mèdic. De Bruyne anotar el seu primer gol amb el Bremen en la derrota per 3-2 davant el Hannover 96 al 15 de setembre. De Bruyne va continuar la seva bona forma, anotant en el següent partit, un empat 2-2 amb l'Stuttgart, el 23 de setembre de Bruyne va tornar a l'acta el 18 de novembre, anotant el gol de la victòria. Tot i ser el seu equip amb 10 homes el Bremen va remuntar un gol en contra per vèncer al Fortuna Düsseldorf 2-1.

De Bruyne anotar el seu primer gol en més de dos mesos el 4 de maig de 2013, ja que la compensació en el gol del 6-1 del Bremen , posant al seu equip un avantatge de 2-0 a casa davant el TSG 1899 Hoffenheim abans d'un aparell ortopèdic tarda de Sven Schipplock significava que el joc va acabar 2-2. Ell va seguir això cap amunt amb un gol en un partit del Bremen, assegurant un lloc a la Bundesliga per a la temporada amb un empat 1-1 davant l'Eintracht Frankfurt l'11 de maig.

Retorn al Chelsea[modifica]

Després d'un període de cessió d'èxit a la Bundesliga alemanya amb el Werder Bremen, De Bruyne va ser vinculat amb un traspàs mentre estava a Alemanya, ja sigui amb el Borussia Dortmund o el Bayer Leverkusen. El nou entrenador José Mourinho, va assegurar que De Bruyne era una part del pla de Chelsea per al futur, i el jugador va tornar oficialment al Chelsea l'1 de juliol de 2013.

De Bruyne es va lesionar d'un genoll. I va anotar el seu primer gol per al Chelsea, en un partit amistós de pretemporada contra el Malàisia XI, però estava en condicions de fer el seu debut en competició en la primera jornada de la temporada 2013-14 de la Premier League contra el Hull City, i va fer una assistència per al primer gol en la victòria per 2-0.

Wolfsburg[modifica]

Temporada 2013-14[modifica]

El 18 de gener de 2014, De Bruyne va ser comprat pel Wolfsburg per un preu de 18 milions, posant fi a una saga de la transferència prolongada. El 25 de gener de 2014, va fer el seu debut amb el Wolfsburg en la derrota a casa per 3-1 davant el Hannover 96. El 12 d'abril de 2014, va fer dues assistències en 2 gols en la victòria per 4-1 davant el FC Nürnberg. Després d'una setmana marcar el seu primer gol amb el Wolfsburg en la victòria per 3-1 a domicili davant l'Hamburger SV. També va anotar en els dos últims partits de la Bundesliga ajudant al seu equip a guanyar contra l'Stuttgart i el Borussia Mönchengladbach

Temporada 2014-15[modifica]

De Bruyne anotar el seu primer gol de la temporada 2014-15 el 2 d'octubre de 2014, la volea en un espai lliure des de fora de l'àrea per salvar un empat 1-1 davant el Lille a l'Europa League. El 30 de gener de 2015, va anotar un altre doblet en la victòria per 4-1 a casa davant el Bayern de Munic, la seva primera derrota en la Bundesliga des d'abril de 2014. L'1 de març de 2015, de Bruyne va fer tres assistències de gol en la victòria per 5-3 sobre el seu exequip, el Werder Bremen.

El 12 de març de 2015, de Bruyne va anotar dos gols en la ronda dels setzens de final amb la victòria per 3-1 en l'anada de l' Europa League sobre Internazionale. El 15 de març de 2015, de Bruyne va anotar un gol i va fer dues assistències en la victòria per 3-0 sobre el SC Freiburg.

De Bruyne va posar fi a la temporada de la lliga amb 10 gols i 21 assistències, aquest últim un nou rècord en la Bundesliga, el Wolfsburg va acabar segon a la Bundesliga i es va classificar per a la Lliga de Campions 2015-16.