Vés al contingut

Usuari:Jvidalalaball/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Dr Josep Vidal-Alaball

Foto UVIC

Nascut a Berga, es va traslladar a Regne Unit el 1998 on va romandre-hi 9 anys. El 2002 va completar l'especialitat de Medicina Familiar a Devon i es va traslladar a Gal·les per treballar com a investigador clínic i professor a la Universitat de Cardiff. A la fi de 2006 va acabar la seva aventura britànica i va tornar a Catalunya per treballar com a metge rural. Durant aquests anys ha compaginat la pràctica clínica amb tasques de gestió en atenció primària.

Doctorat en telemedicina, actualment treballa com a metge de família i és el Cap de la Unitat de Recerca i Innovació en Atenció Primària de Catalunya Central, on coordina un equip d'investigadors clínics centrats en la investigació i la innovació en els serveis de salut, principalment orientada a millorar l'eficiència dels serveis d'atenció primària. Forma part del grup de recerca PROSAARU (Promoció de la Salut a l'Àrea Rural) on lidera la línia de recerca sobre noves tecnologies i telemedicina. És professor adjunt de Medicina a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i membre d’EURIPA, l'Associació Europea de Metges Rurals, així com de l'assemblea del WONCA Working Group on Rural Practice (RuralWonca).


Born in Berga, he moved to the UK in 1998 where he stayed for 9 years. In 2002 he completed a Family Medicine specialty in Devon and moved to Wales to work as a clinical researcher and professor at Cardiff University.

At the end of 2006 he finished his British adventure and returned to Catalonia to work as a rural doctor. During these years he has combined clinical practice with management tasks in primary care.

PhD in telemedicine, he currently works as a family doctor and is the Head of the Research and Innovation Unit in Primary Care of Central Catalonia, where he coordinates a team of clinical researchers focused on research and innovation in health services, mainly oriented to improve the efficiency of primary care services. He is part of the PROSAARU research group (Health Promotion in the Rural Area) where he leads the line of research on new technologies and telemedicine. He is adjunct professor of Medicine at the University of Vic - Central University of Catalonia and member of EURIPA, the European Association of Rural Doctors, as well as a of the assembly of the WONCA Working Group on Rural Practice (RuralWonca).


Nacido en Berga, se trasladó al Reino Unido en 1998 donde permaneció 9 años. En 2002 completó la especialidad de Medicina Familiar en Devon y se trasladó a Gales para trabajar como investigador clínico y profesor en la Universidad de Cardiff.

A finales de 2006 terminó su aventura británica y volvió a Cataluña para trabajar como médico rural. Durante estos años ha compaginado la práctica clínica con tareas de gestión en atención primaria.

Doctorado en telemedicina, actualmente trabaja como médico de familia y es el jefe de la Unidad de Investigación e Innovación en Atención Primaria de Cataluña Central del Institut Català de la Salut/IDIAP Jordi Gol, donde coordina un equipo de investigadores clínicos centrados en la investigación y la innovación en los servicios de salud, principalmente orientada a mejorar la eficiencia de los servicios de atención primaria. Forma parte del grupo de investigación PROSAARU (Promoción de la Salud en el Área Rural) donde lidera la línea de investigación sobre nuevas tecnologías, telemedicina e inteligencia artificial. Es profesor agregado de Medicina de Familiar y Comunitaria en la Universidad de Vic - Universidad Central de Cataluña y miembro de EURIPA, la Asociación Europea de Médicos Rurales, así como de la asamblea del WONCA Working Group on Rural Practice (RuralWonca).


Links:

Personal Blog: http://josep-vidal-alaball.blogspot.com/

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-3527-4242