Vés al contingut

Usuari:Kery~cawiki

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

TAI JI

Tai Ji és la història dels xinesos pensaven que la importància del concepte, principalment heretada de la "Yi": "fàcil tenir el tai ji, "Liang yi " és nascut. " Liang Yi " Sasang ombra, xafarderies Sasang Salut."

" Liang yi " vol dir ying i Yan.

Font : I els Vuit Diagrames, i un llibre en el Oeste de la Dinastia Zhou "copulativa ‧ Yi Chuan" (una versió de la discapacitat dinastia Han Occidental Mawangdui) registrats en el "antic Fuxi també el rei del món, el concepte de Yang en els dies, el concepte de dret a i per observar aus i en el text de l'Yi, l'últim ve utilitzant des del cos, lluny de tota la matèria, per la qual cosa abans de fer els xafarderies. ", l'original meteorològics i astronòmics, i la proximitat de la direcció de la regió relacionades amb la dinastia Song neo-confucianisme és una filosofia de la casa elaborar.

Filosofia : Tai Chi es refereix en general a l'estat més primitiu de l'univers, a saber, el yin i el yang no és el caòtic període d'hores. La formació de totes les coses (l'univers), d'origen.

Símbol Tai Ji (☯) és la codificació Unicode 0x262f (hexadecimal), en les pàgines escrites en HTML que poden ☯.


Tai Chi Taoista : El concepte de tai chi, l'ús de la relativament primerenca, amb Zhuang i "Yi", el general en l'univers de la teoria, la metodologia i el concepte de tai chi, principalment heretada de la "Yi" significa el procés de Hexagrama Yi-Cheng, en primer lloc existeix el tai chi, encara no ha començat Achilleos separat herba (fàcil de fer eines de endevinació amb gespa Achilleos), Achilleos sub-compte per després de la formació de dos tipus de yin i el yang, anomenat "Liang Yi ". Resum, hi ha quatre possibles imatge, coneguda com les quatre imatges. Tots ells per un augment i, a continuació, a xafarderies. Aquí està el chisme sobre el procés de sorteig.

Llibres a la Xina, la facilitat d'arribar a un final com el món ha estat sempre la filosofia dels misteris del llibre, el procés d'anàlisi en un Hexagrama és a dir, així com una visió general dels cels i la terra per obrir."Liang yi " Tai Ji per a la Salut, Tai Chi està dividit pel procés de la formació del cel i la terra," Liang yi " , és a dir, el cel i la terra.

Amb el concepte de tai chi per aprendre junts. Aprendre el Taoisme tenen el seu propi i únic sistema de Tai Chi Taoista és fàcil d'aprendre el concepte de la teoria de l'univers, el cultiu de la teoria i la màgia d'una religió important conceptes bàsics de la teoria.

Tai Ji Figura : En aquesta figura, una corba es divideix en dues meitats per formar una mitjana mitjana blanca en blanc i negre són com el yang, i els que com el yin i en blanc i negre negre en una taca blanca i la de Yang hi ha yin, el yang en el yin. Separar els dos anys i mig, com dues peixos, per la qual cosa els peixos comunament conegut com el yin i el yang. Aquest mapa està estretament relacionat amb el Tai Chi Zhou diagrama, es pot dir que la primera és la formulació més concisa. Mostra el món per el yin i el yang, dos de gas, entitat afiliada dualista entre si. Aquest mapa, el centre no té punts a una línia recta en dues, la meitat de qualsevol dels dos elements del yin i el yang s'inclouen, no hi ha absolutament no un element aïllat de les contradiccions inherents. A vegades, les persones fora del seu naixement en 64 Wai Gua, el Tai Chi és que tots els que va posar en marxa la campanya. (Diagrama de Tai-txi és el nom correcte del Tai Ji Taiyin mapa).