Usuari:Konkordia

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Sóc l'usuari “Konkordia” i em dic Ricard Recasens i Cortina. Vull contribuïr a Viquipèdia. He treballat en informàtica, en enginyeria, en ensenyament, en servei a clients i en normativa ISO. Ara sóc jubilat.

És un parlar...
Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Viquipedistes per llengua

He fet articles nous com Ferrocarrils Transpirinencs, Esprit, Individualisme, Guerra Civil espanyola al mar de les Balears, Josep Maria Monravà, Fèlix Pons Marquès, Gust estètic, etc. i he col·laborat en d'altres.
Vaig estudiar principalment Enginyeria i Psicologia, llengua anglesa i alemanya i altres matèries. He viatjat per Europa i els EUA; vaig néixer a Barcelona, barri de Gràcia i visc a Barcelona. Crec en l’esperit de Viquipèdia i vaig posar un article que em va costar molt de ficar, tot i l’ajuda rebuda. També vaig engrandir un altre article i ara tinc la voluntat de editar-ne un altre. A maig 2015 en porto fets 9 de nous i n'he millorat diversos. Afegeixo enllaços quan veig que en milloren el contingut e l'article. Els meus interessos són: Literatura, Filosofia, Comunicació, Sociologia, Música, Esports, Naturalesa, etc. Sovint entro a la Viquipèdia i també l'anglesa i la francesa i vull editar per la Viquipèdia catalana i la castellana també. Com que ara estudio la llengua alemana, també entro a la Viquipèdia alemana i alguna cosa entenc! M’agrada aprendre coses noves i col·laborar amb altri. Sóc usuari de Apple Macintosh.