Usuari:Konkordia

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Sóc l'usuari “Konkordia” i em dic Ricard Recasens i Cortina. Vull contribuïr a Viquipèdia. He treballat en informàtica, en enginyeria, en ensenyament, en servei a clients i en normativa ISO. Ara sóc jubilat.

És un parlar...
Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Viquipedistes per llengua
Traductor A aquest usuari li agrada traduir articles per a la Viquipèdia en català.

He fet articles nous com Ferrocarrils Transpirinencs, Esprit, Individualisme, Guerra Civil espanyola al mar de les Balears, Josep Maria Monravà, Fèlix Pons Marquès, Dona d'aigua, CDC Cyber, No em deixis mai, Ciudad de Barcelona, Guerra Civil espanyola al mar de les Balears, Gust estètic, etc. i he col·laborat en d'altres.
Vaig estudiar principalment Enginyeria i Psicologia, llengua anglesa, francesa i alemanya i altres matèries. Durant la meva vida professional he viatjat per molts llocs de la Península, per Europa i els EUA. Vaig néixer a Barcelona, barri de Gràcia i visc a Barcelona. Crec en l’esperit de Viquipèdia i vaig escriure-hi un article que em va costar molt de ficar, tot i l’ajuda rebuda. També vaig engrandir un altre article i ara tinc la voluntat de editar-ne un altre. A juliol 2018 en porto fets més de 25 de nous, 25 de traduïts (el darrer, Universitat de Càller) i n'he millorat diversos. Sóc membre d'Amical Wikimedia. Afegeixo enllaços quan veig que en milloren el contingut de l'article com per exemple 'articles pare' pels 'articles orfes' i els connecto...

Els meus interessos són: Literatura, Filosofia, Comunicació, Sociologia, Música, Esports, Naturalesa, etc.

Sovint entro a la Viquipèdia i també l'anglesa, la francesa i la castellana i hi exporto alguna traducció dels meus articles originals catalans. M’agrada aprendre coses noves i col·laborar amb altri.