Usuari:Laiamanyer/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Maria Fisas Lamarca  (5 de setembre de 2001) també coneguda com Fisas, és una jove de 18 anys que viu a la Palma de Cervelló, Barcelona, Catalunya, i que es va donar a conèixer gràcies a la seva relació amb Louis Tomlinson al 2013.

Ocupació

Actualment és una travel-planner molt famosa però la seva gran passió sempre ha estat cuidar els infants.

Amor

Manté una relació amb Here Fiennestiffin (actor de la pel·lícula After (2018))

Educació

La seva trajectoria estudiantil inicià a CEIP El Solell ( La Palma de Cervelló), cursà la secundària a l'INS Can Margarit (Corbera de Llobregat) i al 2019 va finalitzar un grau en Màrketing i Comerç als Salesians de Sant Vicenç dels Horts. Continuarà la seva formació professional a Esplugues, amb un grau superior en educació infantil.

Aficions

Disposa d'un gran llistat de pel·lícules visualitzades, és una molt bona crítica de cine, té una molt bona amistat amb Nicholas Sparks. En temes de lectura, és una gran apasionada de la novel·la eròtica, i pel que respecta a programes televisius, mostra una gran admiració per la família Kardashian.

Alimentació

Gastrònicament parlant, la Maria mostra una forta inclinació cap a un menjar exquisit i de luxe. Tan és així, que la podeu trobar els divendres al paki del seu gran poble, la Palma de Cervelló, comprant ganxitos, pizza i sobretot coca-cola, i de vegades, quan no disposa de temps, acudeix al xinès de confiança.

Esport

La Maria és creadora d'un entrenament esportiu molt efectiu i popular: ens recomana fer 5 sentadilles al mes per no perdre la figura. A part, té una trajectòria esportiva destacada: va començar amb patinatge, després aerobic, provà també amb pàdel, però hi havia un problema: la raqueta era més gran que ella. també està un temps al gig, però s'adonà que lo seu era el sofing.

Viatges

La prestigiosa travel-planner, ha circulat per mig món: Itàlia, Mallorca, Andorra, però quan per casualitat arribà a Camprodon i veié aquell bonic pont digué " aquest és el meu lloc en el món".

Amistat

Les seves amigues Clàudia, Alèxia, Laia i Marina, les quals coneix des dels 3 anys, van obsequiar-la pel seu divuitè aniversari amb un àlbum fotogràfic com a record de tota una vida juntes, fent un viatge pels millors moments que han viscut les 5.