Vés al contingut

Usuari:Lalaland89

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El Bocachanclisme[modifica]

El bocachanclisme és un corrent dielèctic que tingué el seu màxim exponent durant els anys 2015-2016 enl principat de MaxiSatLab.

Aquest corrent defensa que, per sobre de qualsevol ideologia, opinió, idea o vessant de pensament, hom ha de dir sempre el que pensa com a cert tingui o no constància de la veracitat d'uns fets.

ETIMOLOGIA[modifica]

Fou l'any 2017 quan els lingüistes es varen posar d'acord a l'hora de definir l'origen etimològic de la paraula bocachancla. Es creu que prové de les paraules "boca" i "xancleta" en castellà, tot i que l'atribució del seu significat dista molt del significat de les seves paraules simples.

Quan hom parla sense saber, sovint es diu que mereix un cop de coça al lloc d'on provenen les seves paraules, la boca. Aquests cops de coça es donaven sovint amb xancletes, amb la qual cosa es creu que aquest pot ser l'origen del seu significat.

MÀXIMS EXPONENTS[modifica]

Tot i que actualment estem vivint els anys d'or del bocachanclisme, diversos referents nacionals i internacionals s'estan postulant com a exponents d'aquesta corrent dielèctica.

  • Nauar Llunanelles

És considerat per molts el fundador oficial del bocachanclisme: de fet va ser el primer en utilirzar el terme en un dels seus tractats, concretament "FR4 is not a football player, goddammit". en múltiples ocasions ha posat en manifest el seu bocachanclisme fins a nivells estratosfèrics, cosa que el fa un referent mundial en l'art del bocachanclisme. Sovint se'l veu acompanyat d' Aneida Vigo, la política gallega del partit San Pepe.

  • Dust

Dust, conegut per la seva traducció al castellà, des de ben petit va mostrat una habilitat innata pel bocachanclisme. Fugint dels models convencionals, Dust creà una subcultura al voltant del bocachanclisme que l'ha portat a participar en diversos TED talks i seminaris.

  • Richard Capone

Richard Capone, també conegut com “el gangsta”, segueix amb la nova corrent del bocachanclisme. Defensa que el bocachanclisme és un dret universal, i lluita constantment perquè siga reconegut en la carta dels drets universal.

  • OneFan

OneFan liderà el moviment polític del bocachanclisme durant un període curt de temps. Tots els experts conclouen que la fixació en cobrir de neu i gel els pavellons on feia les xerrades va ser el que produí el seu fracàs.

  • KRLS

KRLS arribà a dominar tant el bocachanclisme que el president català Carles Puigdemont intentà suplentar la seva identitat. Després d'incomptables querelles i judicis, el president només va poder agafar el seu nom del Twitter. La seva identitat en altres xarxes socials com facebook segueix sent un secret. Es creu que fa servir complexos algorismes en C i R per tal de canviar el seu nom i ocultar-se dels seus enemics.

  • JA

Després de liderar amb èxit el projecte "bocachancles in space", J.A. (ningú sap el seu nom real) es dedicà completament a diversificaf el bocachanclisme realitzant diferents representacions escèniques, escultures i pintures. Entre elles, cal destacar "TSTP arrivato", que actualment ocupa una posició de prestigi al MACBA.

  • Elaora

En quant en la música, Elaora mostrà una capacitat per sobre de la mitjana en la composició, cant i interpretació del disc "Ànec, coi, cambra". En aquest disc va ser acompanyada per l'ilustre San Serze del Vallès, que destacava per tocar una trompeta impresa amb tecnologia 3D.