Usuari:Lgvalls/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Akiba's Trip és una saga de videojocs amb títols en la nostra base de dades des de 2011 i que actualment compta amb un total de 4 jocs per a Switch, PC, PS4, PSVITA, PS3 i PSP.

Videojocs[modifica]

2021    Akiba's Trip: Hellbound & Debriefed per a PlayStation 4

Akiba's Trip: Hellbound & Debriefed (Aventura d'acció / Món obert)

PS4 Switch


2017    Akiba's Beat per a PlayStation 4

Akiba's Beat és un joc musical de clara ambientació nipona. En esta ocasió, se segueix una història més seriosa que els seus predecessors, i involucra a set protagonistes als carrers del barri Akihabara, replet d'unes estranyes il·lusions que es mesclen amb la realitat. Tancats en un bucle temporal, és el nostre deure serà acabar amb estes manifestacions en Akihabara amb un joc de rol i acció on és molt important ajustar el ritme dels atacs a la música de fons per a causar el major mal possible. Akiba's Beat ens presentarà grans opcions de personalització, incloent-hi temes musicals únics per cada personatge, així com la possibilitat de comptar amb àudio japonés i anglés.


2014    Akiba's Trip: Undead & Undressed per a PlayStation 4


Es tracta d'un particular títol d'acció i aventures per a PSVITA per a les consoles de Sony. El joc ens porta al districte Akihabara de Tòquio on els jugadors lluiten contra unes criatures semblants a vampirs anomenats Snythisters. La llum directa destrueix als Snythisters, i per això haurem d'identificar i despullar els enemics perquè siguen exposats al sol.[1]