Vés al contingut

Usuari:Maria2410/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Paul Thomson (composer)

[modifica]

Paul Thomson (nascut el 1972) és un compositor anglès de música de cinema, televisió i vídeo jocs, que viu a Los Angeles. Va guanyar el Royal Television Society Craft & Design Award 2012 per la música original de la série de televisió The Fades.

Televisió

[modifica]

Thomson ha escrit per a una varietat de pel•lícules i programes de televisió. Un dels seus treballs més recents és la banda sonora de la pel·licula Missed Connections, l'adaptació cinematogràfica de Half of a Yellow Sun, va guanyar el BAFTA al Millor drama Fades Wins BAFTA . El sol. i adjudicació ficció BANFF Millor Joventut guanyador Els Fades ( 2011 ) , el Discovery : Projecte Terra ( 2008 ) i El geni de Darwin (2008).

Jocs

[modifica]

Thomson va ser el compositor principal en LittleBigPlanet 2 creat per Media Molecule crear totes les cinemàtiques del joc, i pistes de música d'adaptació. També va treballar amb la companyia el contingut descargable del primer joc pels Pirates del Carib paquet de nivell premium i el paquet nivell premiun de Marvel . També ha treballat en LittleBigPlanet Karting , LittleBigPlanet Vita , i més recentment , LittleBigPlanet 3.