Vés al contingut

Usuari:Mariajmuga/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Francisco Romero Gamarra (Vilafranca el 14 d’agost de 1974), enginyer de telecomunicacions i polític català. Fou alcalde de Vilafranca del Penedès pel Partit dels Socialistes de Catalunya l'any 2009.

Biografia Casat i amb una filla, ha anat compaginant la feina professional amb la política durant diversos anys. Després d’acabar la llicenciatura universitària d’Enginyeria de telecomunicacions va entrar a treballar a diverses empreses multinacionals, va ampliar la seva formació cursant un Màster en Direcció i Administració d’Empreses i ha treballat a la Universitat Politècnica com a professor. Des del 1999 ha ostentat càrrecs polítics a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Trajectòria Política Va començar l’activitat política com a simpatitzant del Partit dels Socialistes l’any 1993, i des de l’any 1996 com a militant. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Vilafranca des de 1999, ha sigut tinent d’alcalde i portaveu del govern i ha ostentat les delegacions d’Hisenda, Urbanisme, Obres i Projectes, Treball, Organització, Recursos Humans i Joventut, fins arribar a ser Alcalde l’any 2009. Actualment és el Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca[1] i Portaveu del Grup Comarcal Socialista del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. L’any 2004 va esdevenir primer secretari del Partit dels Socialistes a Vilafranca. Actualment també forma part de la direcció de la Federació X Alt Penedès – Garraf com a Viceprimer Secretari.


Enllaços externs Web de Francisco Romero

  1. Ajuntament, Vilafranca «El 3 de Vuit». Setmanari, Gener 2013 [Consulta: 31 juliol 2013].