Usuari:MissWikis

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Cloverace
Génere(s): Pop-Punk
Origen: Barcelona,España
Periode d'activitat: 2008-2013
Membres: Núria Moliner, Rafa Bellido,Oscar Delgado,Adrià Cano

Cloverace[modifica]

Cloverace és un grup format el 2009, amb un estil pop-punk energètic i melodies amb veu femenina, aquest grup comença les seves caminades als escenaris, on poc a poc comencen a quallar i sales com Bikini, Apolo 2, Clap o Òxid es troben en el seu historial. La seva música és una barreja de la força i l'energia de la música rock amb unes melodies i lletres enganxoses, més familiars en el pop. Un estil molt fresc i molt enèrgic que encaixa amb tot tipus d'esdeveniments i festivals.

Historia[modifica]

Cloverace neix a Badalona al 2010 de la má de la Núria i en Rafa que es coneixen a l’escola als 15 anys i passen hores escoltant música, compartint influencies i tocant la guitarra elèctrica i el baix juntament amb altres amics. En una de les seve sessions coincidieixen amb l’Oscar i es crea una bona connexió entre ells. Junts decideixen formar un grup on poderse expresar i mostrar la seva propia música. Comensen a compondre temes i a buscar un so propi que els defineixi pero no són un grup fins que conexien a l’Adrià i llavors es consoliden com a banda i realment neix Cloverace

Activitat[modifica]

A principis d'aquest any passat 2012, van editar el seu primer àlbum d'estudi anomenat 'The more I lose, the less I'll fall', la presentació va tenir lloc a la sala Apolo. El seu primer single més vídeo anomenat 'Music land' es va convertir en líder de visites a les xarxes socials, al qual va seguir el seu segon single més vídeo 'Move on', amb el qual van seguir batent rècords personals. Al març de 2011 es proclamen guanyadors del IV festival d'hivern de la Campiña i el grup llança el seu primer EP anomenat "This is Cloverace" el 2011 amb el qual pretén no només quedar-se als concerts sinó que la gent pugui tenir una part de Cloverace a casa.

Amb més d'un centenar de concerts a l'esquena, han tingut l'orgull d'haver trepitjat sales de la talla de Bikini, BeCool, Apolo, Clap, Salamandra, Òxid ... També han estat el primer grup a obrir el Extreme Sports Festival 2010 celebrat a el Fòrum de Barcelona, han tancat la 1a Copa Catalana de Freestyle i han inaugurat el parc de BMX més gran de Catalunya, situat a Badalona. Han recorregut festivals com l'Arenal Sound (a Borriana), el Sugar Blood (a Barcelona) i han participat en nombroses Festes Majors de localitats com Badalona, Sant Adrià o Igualada. Compten amb el suport del segell discogràfic Mr Groove Records, amb qui van treure a la llum el seu primer EP promocional anomenat 'This is Cloverace', amb el seu segon videoclip.

The more I lose,The less I'll fall[modifica]

1. Move on 3:31 2. Don't go 2:56 3. Between light and darkness 4:13 4. Music Land 4:30 5. Open your eyes 3:23 6. Nobody's perfect 2:35 7. Hope 3:49 8. Just words 3:54