Vés al contingut

Usuari:Mmoratoh

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Martí Morató Hil

Martí Morató Hil (nascut el 13 de octubre de 1985 en Vilafranca del Penedés, Barcelona, España), es un treballador i estudiant espanyol del món Multimedia, cofundador de l'empresa de disseny de pagines webs Imagisa.

Biografía[modifica]

  • Primers anys

Nascut en el poble de Vilobí del Penedès el diumenge 13 d'Octubre fruit del matrimoni de Josep Anton Morató, enginyer quimic i Rosa Hil Morgades, profesora de primaria, sent el germà petit de Arnau Morato Hil nascut el 15 de Desemembre de 1982. Al any del seu neixament la familia es va mudar a les Cabanyes, poble amb molt de creixament que ofrecia tranquilitat i seguretat a la nissaga.

Va cursar l'educació primaria en el col·legi Llebeig situat a la població veïna Vilobi del Penedes. Al passar a secundaria la familia va decidir mudar-se a Barcelona, capital de Catalunya, per poder anar a classe a un col·legi privat, Súnion, referent en l'educació catalnista progressista.

  • Estudis:

Al acabar els seus estudis de Batxillerat i la Selectivitat va obtenir la Beca Esportiva I.D.E.A de futbol per estudiar a la universitat Alliant International University de San Diego.

Al any de la seva estança a Estats Units va decidir tornar i estudiar el Modul de Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Aplicacions Informatiques en el C.P.Villar, en el barri de Gracia.

Després d'acabar el modul decideix passar una experiencia viatjera per millorar els idiomes anglès e italià i s'apunta al Any Multilanguage de l'agencia EF. L'any transcorre entre Manchester, San Diego i Roma.

Finalment actualment està cursant el Grau Multimedia de 4 anys de duraciò de l Finalmente actualmente está cursando el Grado Multimedia de 4 años de duración en la universidad UOC.