Vés al contingut

Usuari:Mpujolsalv

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bona tarda,

Em dic Montserrat i aquest any 2023 m'estreno en la wikipèdia arrel d'un estudi que he fet d'un poeta català que encara no hi figurava. Sempre m'ha agradat molt la poesia i considero que sovint les lletres estan una mica menystingudes en una societat on primen altres valors que per a mi no son tan importants, com el materialisme i la immediatesa. Alhora, però, en aquesta societat del coneixement i globalitzada en què vivim, trobo de suma importància intentar-se adaptar als canvis per no quedar obsolets i tenir la possibilitat de donar a conèixer la nostra cultura a arreu del món. És per això que considero que eines com la wikipèdia són essencials per tal que el llegat de cada poble pugui ser compartit, traduït i visible, perquè només a través de la riquesa que ens proporciona la diversitat tenim camí per créixer i enriquir-nos com a persones.

No tinc la sort de parlar molts idiomes, però em defenso bé en català, castellà i anglès. En aquest darrer, tinc nivell de proficiency. Tot i així, sempre tinc la sensació que mai en sé prou i que és un aprenentatge constant. De fet, com tot a la vida. També m'agrada molt la música i toco la flauta travessera. En general, m'agraden la literatura, la música, el teatre i les arts en general. En definitiva, tot el que avui hom podria arribar a considerar que no té futur o que pot ser superflu en aquesta vida. Què faríem, però, sense les arts? No creieu que són necessàries?

Bé, llenço aquesta pregunta a l'aire sense ànim de, segurament, rebre cap resposta, però estic il·lusionada amb aquest nou repte que és la wikipèdia. És cert que, com tot el què és nou, té la seva dificultat, però els reptes i la possibilitat d'aprendre coses noves cada dia és motivador i, si me'n surto amb l'article que, fruit del meu estudi vull intentar publicar, potserr m'animo amb altres traduccions d'altres poetes i a donar a conèxier altres personalitats del nostre país que, tots amb el seu granet de sorra, ens ajuden a construir com a societat i deixen l'empremta d'una manera de fer concreta en aquest món tan divers que és el nostre.