Usuari:Ntomasina/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

PERSONATGES DE LA RIERA[modifica]

Família Guitart Riera[modifica]

Actor Personatge Informació Temporades Actualitat
Jesús Ferrer Ignasi Guitart Torruella Restaurador i pare de la família Guitart Riera. T1 Va morir ofegat a la piscina.
Mercedes Sampietro Mercè Riera Sarsa Propietària de Can Riera i mare de la família Guitart Riera. T1-actualitat Viu a Sant Climent, es propiètaria de la Fonda i colabora al Centre Social Consol Faust
Pere Arquillué Claudi Guitart Riera Empresari, alcalde de Sant Climent i fill gran de la família Guitart Riera. T1-actualitat Va guanyar les eleccions de l'alcadia es el nou alcalde de Sant Climent
David Selvas Ernest Guitart Riera Restaurador,Cuiner i Crític gastronòmic.Segon fill de la família Guitart Riera. T 1- T 7 S'en va anar a viure l'estranger amb la seva ex-cunyada i ara actual parella Àgata Puig, per treballar ell a un programa de televisió culinari.
Jordi Cadellans LLuís Guitart Riera Director de la Fonda de Can Riera i tercer fill de la família Guitart Riera. T1-T3,T5-actualitat Viu a Sant Climent i segueix dirigin el negoci familiar
Jordi Planas Sergi Guitart Riera Cuiner i fill petit de la família Guitart Riera T1-actualitat Viu a San Climent i treballa de Xef a Can Riera
Peter Vives Nil Guitart Pla Ex-Pastisser de Can Riera, jove empresari, fill gran de Claudi Guitart i germà bessò d'Ona Guitart T1-T2,T4-T5 i T7 Volta pel mon, tot i que va tornar a Sant Climent, ha tornat a marxar a destí desconegut.
Claudia Costas Ona Guitart Pla Empresària, filla gran de Claudi Guitart,germana bessona de Nil Guitart, vidua d'en Teo Saporo i mare de l'Aleix Saporo T1-T6 Va morir per un tret fortuit de la pistola de Joan Anton Batllo.
Laura Conejero Judit Pla Periodista, primera dona de Claudi Guitart i mare dels bessons Nil i Ona Guitart T3-T7 Treballa de directora del diari Objectiu Digital.
Anna Sahun Lidia Almeda Empresària, segona dona de Claudi Guitart,filla de Guillem Almeda i mare de l'Adria Guitart fill petit de'n Claudi Guitart T1-actualitat Esta a la preso per intent d'homicidi al seu ex-company sentimental Omar Vila.
Maria Molins Àgata Puig Exprostituta de luxe, empresària, tercera dona de Claudi Guitart,filla de Sebastià Piera i mare de la Miranda Guitart filla petita de'n Claudi Guitart T6-T7 Va començar una relació sentimental amb l'Ernest Guitart i van marxar junts a l'estranger, ja que ell tenia feina a un programa de televisió culinari
Paula Jornet Ariadna Guitart Universitària,filla d'Ernest Guitart i Sonia Farrés T1-actualitat Viu a Barcelona amb la seva parella Andreu Sans critic culinari.
Maria Pau Pigem Sonia Farrès Advocada,casada i divorciada dos cops amb Ernest Guitart i mare d'Ariadna Guitart T1-actualitat Viu amb el seu novio Pau Marcé i treballa al bufet dels Flaquers.
Celia Pastor Raquel Ventura Ex-professora de reforç de l'Ariadna Guitart, va tenir una relació estable amb Ernest Guitart T4-T6 Viu a Barcelona i treballa d'assafata de congresos.
Alícia Pérez Borràs Marta Giralt Restauradora, sommelier va treballar a la fonda en diferents etapes, va ser amant i parella estable d'Ernest Guitart T2-T3,T5-T7 Viu a Olot, ja que treballa a una massia Rural i va començar una relació amorosa amb un restaurador Barceloní.
Anna Alarcón Carol Benedi Editora comercial, primera dona de Lluis Guitart mare de Sara Guitart T1-actualitat Treballa de comercial al objetiu digital.
Silvia Forns Irene Mateu Filla d'un empresari andorrà, segona dona de Lluis Guitart mare de Llorenç Guitart T1-T6 Viu per Sant Climent.
Marta Bayarri "Tilda Vilanova Cuinera de Can Riera que va tenir una relació estable amb el Lluís Guitart T5-T7 Esta a Sudafrica amb la seva parella actual la Griselda, ja que aquesta esta fent un màster.