Vés al contingut

Usuari:P.moraleda/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

TARRIDES (El Prat de LLobregat)[modifica]

Història[modifica]

Abans d’entrar a Cal Pere Tarrida un detall ja ens avisa que a dins ens trobarem amb molta història[1]. Una branca de pi penja del balcó que hi ha sobre la porta d’aquesta casa que era una antiga masia al nucli antic del Prat de Llobregat.

L'entitat[modifica]

En Pere Tarrida provenia d’una família de Guardiola de Font-rubí, com que no era l’hereu va tenir que buscar-se la vida fora del poble. Visitant un company de mili , que era del Prat, l’atzar va propiciar que es fes càrrec d’una taverna del poble i més tard a l’any 1924 , va passar a ocupar l’establiment actual, que ja era taverna des del segle XI.

Bodega[modifica]

Barcelona

Hospitalet

Gavà

En Pere Tarrida provenia d’una família de Guardiola de Font-rubí[2], com que no era l’hereu va tenir que buscar-se la vida fora del poble. Visitant un company de mili , que era del Prat, l’atzar va propiciar que es fes càrrec d’una taverna del poble i més tard a l’any , va passar a ocupar l’establiment actual, que ja era taverna des del segle XIX.

Imprescindible[modifica]

Neveres amb portes de fusta i tiradors metàl.lics[3].

Vermut de la casa

Berberetxos i anxoves amb salsa de la casa. Altres tapes tipus seitó, cap i pota, olives i similars tradicionals.

millor vermut del món

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]

https://www.bing.com/search?q=tarrides+del+prat&cvid=270a0eac984e43da8ce10d1dafe31940&aqs=edge..69i57.5424j0j1&pglt=2339&FORM=ANNTA1&PC=SCOOBE

Map