Usuari:Pallares/Alex Kendrick

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Alex Kendrick és un director de cinema, productor, actor i pastor cristià nord-americà. A càrrec de la producció cinematogràfica en Sherwood Pictures, s'ha encarregat de l'adreça de les pel·lícules cristianes Lliçó d'honestedat (2003), Desafiament als gegants (2006), A prova de foc (2008) i Repte de valents (2011), i a càrrec de Kendrick Brothers Productions va ser el director de la pel·lícula Quart de Guerra (2015).

Biografia[modifica]

Alex Kendrick és un pastor associat de l'Església Baptista Sherwood en Albany, Geòrgia. Està casat amb Christina Kendrick, i tenen sis fills.

Carrera cinematogràfica[modifica]

Kendrick es va disposar a fer pel·lícules després d'haver llegit una enquesta en la qual es mostrava que el cinema tenia major influència que l'església a Estats Units.<ref>Miller, Donna (9 de noviembre de 2006). "Facing the Giants in final week at Albany theater".

Alex i el seu germà, Stephen Kendrick, s'han encarregat d'escriure i produir junts totes les pel·lícules de la seva casa cinematogràfica, i també han escrit una novel·la basada en cada pel·lícula. El llibre The Love Dare (el 'desafiament de l'amor'), escrit per tots dos, va aparèixer 131 setmanes en la llista de Best sellers del New York Estafis.

Filmografia[modifica]

Cinema
Any Pel·lícula Paper Comentaris
2003 Flywheel Escriptor, Actor, Director, Productor
2006 Facing the Giants Escriptor, Actor, Director, Productor
2008 Fireproof Escriptor, Actor, Director, Productor
2010 19 Kids and Counting Alex Kendrick Episodi: "Duggars Go Hollywood", producing Courageous
2011 Courageous Escriptor, Actor, Director, Productor
2013 The Lost Medallion Actor Com "Daniel Anderson".
2014 Moms' Night Out Actor
2015 War Room Escriptor, Actor, Director

Referències[modifica]

[[Categoria:Actors de cinema estatunidencs]] [[Categoria:Directors de cinema estatunidencs]] [[Categoria:Guionistes estatunidencs]] [[Categoria:Productors de cinema estatunidencs]]