Vés al contingut

Usuari:Pallares/Chronopolis

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Trama

[modifica]

Chronopolis Diu la història d'un gargantuan ciutat lurking en el cel colonitzat per potent immortals que ha esdevingut jaded amb vida eterna. La majoria del seu temps és gastat monòtonament construint objectes estranys i inusuals mentre esperant pel regal definitiu per arribar en les seves mans.

Producció

[modifica]

Amb una beca sota 400,000$ del Institut Nacional de l'Audiovisuel de Paris i Centrar Nacional du Cinema, Piotr Kamler va completar la pel·lícula dins d'un període de cinc anys de 1977 a 1982. La majoria de l'animació i CGI va acomplir en el seu propi. Kamler Obertament admès que el guió va proporcionar per obtenir el seu finançament va tenir res per fer amb el seu concepte original. Només després de construir els caràcters i posa va fer la història de la pel·lícula "agafa" forma.

Allà existeix dues versions de la pel·lícula. L'original 1982 curses de versió a 66 minuts i va ser alliberat dins Amèrica del Nord a través d'una empresa dins Boston. El tall oficial i final, re-va alliberar dins 1988, té 14 minuts de footage tret deixant ell a 52 minuts. Dins d'aquella versió:

  • Tot del narration és omès
  • L'escena on el explorer les mosques al voltant de les gegantes és tallada
  • Dansa addicional entre el explorer i la pilota va ser treta
  • La final és tallada per 10 minuts que inclou escenes extres del immortals i tots dos la pilota i el explorer deixant Chronopolis.

[[Categoria:Pel·lícules del 1983]] [[Categoria:Pel·lícules de França]] [[Categoria:Pel·lícules de Polònia]] [[Categoria:Pel·lícules animades en stop-motion]]