Vés al contingut

Usuari:Pallares/Peyton List

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Primers anys[modifica]

Peyton List va néixer a Florida el 6 d'abril de 1998, però es va mudar a Nova York a l'edat de quatre anys. Els seus pares es diuen John i Suzanne List i té dos germans: Spencer List (el seu germà bessó) i Phoenix, tots dos actors i models. Actualment viu a Los Angeles.

Carrera[modifica]

Peyton List en 2011.

List ha estat model del 2011 de la revista Justice. També va aparèixer en la portada de l'edició de American Girl Back to School 2009. Va aparèixer al costat de Robert Pattinson en la pel·lícula Remember Em com una noia que intimida a la germana petita del personatge de Pattinson. En 2010, List va aparèixer en la pel·lícula de Disney L'aprenent de bruixot, i en Secrets in the Walls de Lifetime Movie Network, al costat de Jeri Ryan i Kay Panabaker. Va començar a modelar alhora per si mateixa i amb el seu germà Spencer. Ha aparegut en més de 400 anuncis publicitaris en diversos formats per a diferents empreses.

També va protagonitzar El diari de Greg: La llei de Rodrick i El diari de Greg. Tenia un paper important com Holly Hills, l'interès amorós de Greg. protagonitza a Emma Ross , la major de quatre germans, en la sèrie de Disney Channel, Bunk'd (acampats) on es protagonista , la continuació de Jessie, en la qual actuava al costat de Debby Ryan, Cameron Boyce, Skai Jackson i la seva co-estel en Diary of a Wimpy Kid, Karan Brar, entre uns altres. [[Categoria:Actors de Florida]] [[Categoria:Actors de cinema estatunidencs]] [[Categoria:Actors de sèries de televisió estatunidencs]]